Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση toy Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας

foto180620201 foto180620202

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του, στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 9:30 π.μ., τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Κωσνταντίνο Δαδούδη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας κ.Παναγιώτη Τιάγκο.

            Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Αντιπεριφέρειας Δράμας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

            Ακολούθησε μία διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους τρόπους και τις ενέργειες για την περαιτέρω βελτίωση και εμβάθυνση του συντονισμού των δύο πλευρών, ιδιαίτερα για θέματα πολιτικής προστασίας, πρόληψης και καταστολής δασικών πυρκαγιών κατά την θερινή περίοδο.            

Διαβάστηκε 650 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή