Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δράμας

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δράμας Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δράμας

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας (3ος όροφος), υπό τον συντονισμό και την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου, τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αναπτυξιακής Δράμας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ».

Στη συνεδρίαση του συμβουλίου συμμετείχαν ως μέλη ο Δήμαρχος Δράμας κ.Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Θεμιστοκλής Ζεκερίδης, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ.Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ.Στέφανος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νομού Δράμας κ.Ιωάννης Κεσκίνογλου, ο Αντιπρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας κ.Δημήτριος Κυριαζίδης, καθώς και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. κ.Μανώλης Χατζόπουλος.

Στη συνεδρίαση, εκτός από διάφορα διαδικαστικά θέματα, συζητήθηκαν πρώτον, η πορεία υλοποίησης  των πράξεων δημόσιου χαρακτήρα και δεύτερον, η εξέλιξη της διαδικασίας αξιολόγησης για την επιλογή δικαιούχων για παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Υπομέτρο 19.2  του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020 του τοπικού προγράμματος CLLD LEADER Νομού Δράμας.

Στο τέλος, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις αλλά και οι δυνατότητες για τις Αναπτυξιακές Ανώνυμες Εταιρείες ΟΤΑ που δημιουργούνται από το επικείμενο Νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας υπογράμμισε ότι :

«Η Αναπτυξιακή σαν θεσμός πρεσβεύει και ενθαρρύνει το επιχειρείν και στόχος μας είναι να προσδώσει αναπτυξιακή δυναμική στον τόπο και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε όλους τους τομείς και κλάδους, τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση, το εμπόριο. Ο ρόλος αυτός της Αναπτυξιακής αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση με έμπρακτα αποτελέσματα και με την επιβράβευση των υγιών επενδύσεων».

Διαβάστηκε 699 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή