Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με τη Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κα.Χαρά Κεφαλίδου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με τη Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κα.Χαρά Κεφαλίδου Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με τη Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κα.Χαρά Κεφαλίδου

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 08:00 π.μ., η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα.Χαρά Κεφαλίδου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου.

Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα Κεφαλίδου για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Νομό μας, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στο θέμα των οδικών συνδέσεων, στις προσπάθειες για την άρση της απομόνωσης του Νομού μας, σε θέματα που άπτονται του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, σε θέματα τουριστικής προβολής και σε θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε κάθε μορφή συνεργασίας με την κα. Κεφαλίδου, όπως και με όλους τους βουλευτές του Νομού μας για την επίλυση όλων των κοινών προβλημάτων.

Διαβάστηκε 776 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή