Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Τύπου σχετικά με την μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 26ης Μαϊου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ

ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019

Από την ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από το Τμήμα Πληροφορικής, ανακοινώνεται ότι όπως και σε προηγούμενες Εκλογικές αναμετρήσεις το Τμήμα  Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, είναι έτοιμο για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των αιρετών αρχών των Δήμων και Περιφερειών. Οι ενδιαφερόμενοι Πολίτες αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα μπορούν να ενημερώνονται για το σύνολο των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω της ιστοσελίδας https://ekloges.pamth.gov.gr/ η  οποία θα αρχίσει να ενημερώνεται το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου, με τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας.

Παράλληλα σας ενημερώνουνε ότι το Τµήµα Πληροφορικής της ΠΕ Καβάλας παρέλαβε από το Υπουργείο Εσωτερικών και παρέδωσε στους υπευθύνους των ∆ήμων 118 συσκευές κινητών τηλεφώνων, µε ενσωματωμένη ειδική εφαρμογή, µέσω των οποίων οι ∆ικαστικοί Αντιπρόσωποι θα αναµεταδώσουν τα δεδοµένα του τηλεγραφήµατος των αποτελεσµάτων ψηφοφορίας απευθείας στο Υπουργείο.

Το Τμήμα Πληροφορικής επιπλέον θα διαθέτει ασύρματη ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο (PE Kavalas Ekloges) για όσους παρευρίσκονται στο Διοικητήριο.

Να ληφθεί υπ’ όψη ότι τα αποτελέσματα που καταμετρώνται από την Περιφερειακή Ενότητα είναι ενδεικτικά και όχι επίσημα. Επίσημα βγάζει μόνο το Πρωτοδικείο. 

Διαβάστηκε 1319 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 12:10

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή