Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού Μακεδονικού Αγώνα

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

            Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Κτιρίων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 17ης Οκτωβρίου μέχρι και την δύση του ηλίου της 18ης  Οκτωβρίου  2020.

            Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων Κτιρίων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, από τη δύση του ηλίου της 18ης Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

            Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Ροδόπης, για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

11:00   Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα             προεξάρχει      ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα εκφωνηθεί επετειακή ομιλία από τον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Σιγούρο, υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Ροδόπης.

            Τα θέματα της στρατιωτικής παρατάξεως και αποδόσεως τιμών, παρακαλείται να ρυθμίσει ο ΑΔΦΚ, της Δημόσιας Τάξης η Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης, της δε εθιμοτυπίας, ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, η Περιφέρεια ΑΜΘ και η ΧΧΙ ΤΘΤ.

Τελετάρχες ορίζονται ο Αθανάσιος Χριστοδουλάκης & η Ευγενία Εξακοΐδου

Εθελοντική συμμετοχή στην εκφώνηση Ειρήνη Τσακίρη.

 

Ο Περιφερειάρχης

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

Χρήστος Μέτιος

Διαβάστηκε 602 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή