Εκδηλώσεις

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Περιφέρειας μετέβει χθες το απόγευμα (11/8/2016) στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Θεσσαλονίκης για να τιμήσει και να καλωσορίσει την Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη και τον προπονητή της Τάσο Κορακάκη στην πατρίδα.

Με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Περιφέρειας μετέβει χθες το απόγευμα (11/8/2016) στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Θεσσαλονίκης για να τιμήσει και να καλωσορίσει την Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη και τον προπονητή της Τάσο Κορακάκη στην πατρίδα. 

Την αντιπροσωπεία υποδοχής αποτελούσαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δράμας κ.Α. Πατακάκης, Ροδόπης κ. Χρ. Μέτιος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κα. Γ. Χειράκη, κ.Ν. Ευφραιμίδης και η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΑΜΘ κ.Ζ. Κοσμίδου. Καλωσορίζοντάς την, προσέφεραν λουλούδια και επιδόθηκε η προσωπική συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη για τις σπουδαίες της νίκες. Επίσης μεταφέρθηκε η πρόσκληση του Περιφερειάρχη προκειμένου η ολυμπιονίκης μας να επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή για να τιμηθεί και να υποστηριχθεί ο περαιτέρω αγώνας της.

Διαβάστηκε 1287 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή