Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα "ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ" για τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Με θέμα την εξωδικαστική επίλυση διαφορών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, η καταληκτική διάλεξη της θεματικής ενότητας «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ» της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Ο δικηγόρος Χρήστος Βασματζίδης θα αναπτύξει το θέμα «Εξωδικαστική επίλυση διαφορών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», μια γενναία και αναγκαία αλλαγή νοοτροπίας στην επίλυση διαφορών στην Ελλάδα. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ της Π.Ε. Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, 19:00-21:00.

Η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ» είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που στόχο έχει την «Δια Βίου Μάθηση και Παιδεία» των πολιτών. Από τον Οκτώβριο του 2015 πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση κύκλοι αυτοτελών διαλέξεων σε συνεργασία με τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύουν στον Έβρο, στις εξής Θεματικές Ενότητες «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Τον Μάρτιο του 2016 προστέθηκε άλλη μια Ενότητα υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ», σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, μέλη των οποίων πραγματοποιούν τις διαλέξεις.

themidos-dialexeis5

Διαβάστηκε 1212 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 08:47

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή