Εκδηλώσεις

Δηλώσεις συμμετοχής για την περιήγηση στο καλύτερα σωζόμενο στην περιοχή του Έβρου πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού Φεστιβάλ «VIA EGNATIA» και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, διοργανώνει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. περιήγηση στο καλύτερα σωζόμενο στην περιοχή του Έβρου πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού.

Σχετική ενημέρωση για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή μας θα παρέχει στους συμμετέχοντες η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, κ. Τσατσοπούλου Πολυξένη.

Σημείο εκκίνησης των λεωφορείων ορίζεται η είσοδος του κεντρικού κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, στην οδό Καραολή & Δημητρίου 40.

Ώρα συγκέντρωσης: 10.45 π.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε έως και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 8.00 – 15.00 στο τηλέφωνο 25513-55329 (κ. Παρδαλίδου Χρυσαφένια) ή να τις υποβάλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., διευκρινίζοντας τον αριθμό των ατόμων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Επίσης, πληροφορούμε το κοινό ότι το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 17.00 – 20.30, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας διεξαγωγής του διαπεριφερειακού Φεστιβάλ «VIA EGNATIA» στην Π.Ε. Έβρου, ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Τραϊανούπολης θα παραμείνει ανοιχτός.

Διαβάστηκε 1156 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 14:51

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή