Εκδηλώσεις

Πρώτο Φεστιβάλ Via Egnatia

poster genikos   poster peevrous

Πάνω στη διαδρομή και στα αποτυπώματα της ιστορίας επί της Αρχαίας Εγνατίας Οδού που μας ενώνει, ξεκινούν στις 26 Αυγούστου από τη Δράμα οι εκδηλώσεις του πρώτου Φεστιβάλ Via Egnatia.

Μήνυμα τους ότι η ιστορία και ο πολιτισμός μας ενώνουν, αναδεικνύουν την παγκόσμιας σημασίας κοινή μας πολιτισμική πορεία και αποτελούν ενιαίο άξονα ανάπτυξης. Περιλαμβάνουν εκδηλώσεις μουσικής, τέχνης, πολιτισμού, αθλητισμού, παράδοσης και γεύσεων.

Οι εκδηλώσεις θα έχουν τις διαστάσεις που απαιτούν οι καιροί, ενώ η αναμενόμενη ανταπόδοσή τους, η προστιθέμενη αξία διαχρονικά, στην κοινωνική και πολιτισμική συνοχή του τόπου εκτιμάται ότι θα είναι μεγάλη. Η Εγνατία οδός που θέλουμε και πρέπει να μας ενώνει, αποτελεί όχι μόνο άξονα πολιτισμού, αλλά ταυτόχρονα πολλαπλό άξονα ανάπτυξης του τόπου μας.

Το πρώτο Φεστιβάλ Θα διαρκέσει από 26 Αυγούστου έως 26 Σεπτεμβρίου και οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.

Ακολουθεί το αναλυτικό Πρόγραμμα.

programmas

Κατεβάστε το ενημερωτικό έντυποpdf

Διαβάστηκε 1455 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 14:51

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή