Εκδηλώσεις

Δήλωση για την υγεία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Πριν ξεκινήσει τις εργασίες του το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος Γιάννης Τελλίδης ενημέρωσε το σώμα σχετικά με την υγεία του Περιφερειάρχη και την αποχή του για λίγες ημέρες για λόγους ανάρρωσης. Όλο το σώμα εξέφρασε ταχεία ανάρρωση στον κ. Άρη Γιαννακίδη και ευχήθηκε να επανέρθει δριμύτερος.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το θέμα, έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Σταύρος Βαβίας, ο οποίος τόνισε πως «ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας του κ. Περιφερειάρχη, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Με εντολή των ιατρών, ο Περιφερειάρχης πρέπει να απέχει από τα καθήκοντα του για λίγες ημέρες. Συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα τον οποίο δίνουμε».

Διαβάστηκε 1109 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή