Εκδηλώσεις

Στην Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συμμετείχε στην  Διεθνής τουριστική έκθεση WTM (World Travel Market), που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4 - 7 Νοεμβρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL του Λονδίνου.

Η Έκθεση του Λονδίνου αποτελεί μια από  τις κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως. Εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς και επαγγελματίες – ιδιώτες του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχή μας, πραγματοποίησαν επαφές με αντίστοιχους διεθνής παράγοντες του τουριστικού προϊόντος (ξενοδόχους, πράκτορες, δημοσιογράφους κλπ) στα πλαίσια της προβολής και προώθησης των περιοχών της Περιφέρειας στο Βρετανικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος πέρα από το ενδιαφέρον των επισκεπτών για ήλιο και θάλασσα, έκδηλο ήταν και το ενδιαφέρον από τους λάτρεις του φυσικού τοπίου.

Το χώρο του περιπτέρου επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδεία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Πάνου Λειβαδά και του αντιπροέδρου του Οργανισμού Χριστόφορου Καπαρουνάκη, καθώς και πλήθος εμπορικών επισκεπτών.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην εν λόγω έκθεση, καθώς και αυτή στην κορυφαία έκθεση TOUR SALON 2013, στο Πόζναν της Πολωνίας (17-19 Οκτωβρίου 2013), πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της δράσης «Τουριστική προβολή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια θα συμμετάσχει και στην έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, τη Philoxenia, η οποία θα ανοίξει της πύλες της 21-24 Νοεμβρίου 2013.

Διαβάστηκε 1036 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή