Εκδηλώσεις

Καταρτίζεται το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 η όγδοη τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης.

Η Επιτροπή, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γερομάρκου ασχολήθηκε με το θέμα της κατάρτισης του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για το 2014, το οποίο θα αποσταλεί προς έγκριση στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ στην πορεία θα καθοριστούν ακριβώς οι δράσεις που θα περιλαμβάνονται σ’ αυτό.

Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα που αφορά σε «στοχευμένες ενέργειες – εκδηλώσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε πόλεις του εξωτερικού, που εντάσσεται στο έργο «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2012-2013».

Άλλα θέματα από την τακτική συνεδρίαση αφορούσαν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: «Εισήγηση για την παραγωγή – δημιουργία τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση του σχολικού τουρισμού της ΠΕ Έβρου», για έγκριση διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδήλωσης με θέμα «Έκθεση χριστουγεννιάτικων καρτών», έγκριση διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδήλωσης την «3η Δεκεμβρίου 2013 – Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ», «Έγκριση προμήθειας σχολικών βιβλίων για εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης του ΕΕΕΕΚ & ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Αλεξανδρούπολης, τοποθέτηση πωλητών στις Λαϊκές Αγορές.

Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το θέμα για προμήθεια υλικών υποστήριξης εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο προγραμμάτων «Ευ Ζην» & «Προσεγγίζοντας το αειφόρο σχολείο» για το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστηκε 1027 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή