Εκδηλώσεις

Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με την Πρέσβη της Αυστραλίας

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου στην Κομοτηνή, η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα Jenny Bloomfield.

Στην συνάντηση, όπου παραβρέθηκε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας, παρουσιάστηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες, η οικονομική προοπτική και οι διασυνοριακές συνεργασίες της περιοχής, εντοπίζοντας πως η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στον χώρο της βαλκανικής, μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στην διαμετακόμιση προϊόντων και εμπορευμάτων.

Από την πλευρά της, η κ. Bloomfield, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στην περιοχή, καθώς κατάγεται από την Καβάλα. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Διαβάστηκε 1043 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή