Εκδηλώσεις

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου «Ταξίδι» 2013

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου «Ταξίδι 2013», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16-19 Μαΐου 2013.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση με δικό της περίπτερο ευελπιστώντας να αποτελέσει πόλο έλξης και για το τουριστικό κοινό της Κύπρου, καθώς η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό.

Εκατοντάδες επισκεπτών από την μεγαλόνησο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τους ιστορικούς χώρους, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και παρέστησαν Υπουργοί, Πρέσβεις, Βουλευτές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συναφών οργανισμών, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιρειών και πληθώρα άλλων προσκεκλημένων.

Ο κ. Λακκοτρύπης επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Τάσο Μητσόπουλο.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ – Θ στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου «Ταξίδι 2013», εντάσσεται στο συγχρηματοδοτούμενο έργο τουριστικής προβολής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2012-2013.

Διαβάστηκε 1119 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή