Εκδηλώσεις

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στην Κομοτηνή, η επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Την επιτροπή απασχόλησαν θέματα που είχαν να κάνουν με τις λαϊκές αγορές, καθώς με τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε, έχουν γίνει πολλές τροποποιήσεις και αλλαγές στις αρμοδιότητες, οι οποίες περνάνε στην συγκεκριμένη επιτροπή. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα της προηγούμενης επιτροπής πολιτισμού – τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ενώ τα μέλη εξέλεξαν τον Σταύρο Καβαρατζή στην θέση του αντιπροέδρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Γερομάρκου, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η επιτροπή θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα δώσει μια διαφορετική διάσταση και ώθηση στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Τέλος, σχολίασε τις δυνατότητες καλύτερης τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, δίνοντας έμφαση στην συνεργατικότητα με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης και της τουριστικής αγοράς.

Διαβάστηκε 1033 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή