Εκδηλώσεις

Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της αναπτυξιακής στρατηγικής για την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει το πρώτο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριό της την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 στην Αλεξανδρούπολη, Alexander Beach Hotel (2ο χλμ. Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής) και με ώρα έναρξης 09:00 π.μ.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιασθούν εισηγήσεις από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργείων, της αυτοδιοίκησης, εμπειρογνώμονες καθώς και ακαδημαϊκούς.

Στις εργασίες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί πολιτικοί, φορείς της  τοπικής αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματικές, επαγγελματικές και κοινωνικές οργανώσεις, ενώ ανοικτή είναι η πρόσκληση της Περιφέρειας προς όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Αναλυτικές πληροφορίεςκαθώς και διαρκής ενημέρωση, θα παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.eydamth.gr.

Επίσης, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στον ίδιο χώρο και με ώρα έναρξης 15:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο με θέμα: «Στρατηγικές έρευνας και καινοτομίας για “έξυπνη” εξειδίκευση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης», το οποίο απευθύνεται σεεπαγγελματικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Διαβάστηκε 1497 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή