Εκδηλώσεις

Με τον Αμερικανό Πρόξενο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς είχε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Σκοπός της επίσκεψης του προξένου, είναι η γνωριμία με τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και η ενημέρωση του για τα κυριότερα ζητήματα της περιοχής. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, στο επίκεντρο των συζητήσεων, βρέθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας, την οικονομική της προοπτική, το περιβάλλον, αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Γιαννακίδης ευχαρίστησε τον Αμερικάνο Πρόξενο για την επίσκεψη, λέγοντας ότι στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συζήτησης προέκυψαν και θέματα ουσίας και μελλοντικής διαπεριφερειακής συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Σάντερς ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Θράκη, ενώ τόνισε πως προσβλέπει σε μια στενή συνεργασία.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Διαβάστηκε 999 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή