Εκδηλώσεις

Μεγάλη συμμετοχή σε ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τις συναντήσεις που αφορούσαν την Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι οκτώ ενημερωτικές συναντήσεις για την «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών».

Οι συναντήσεις διοργανώθηκαν από τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού), καθώς και με τα κατά τόπους Επιμελητήρια, πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Δράμα, καθώς και τα δύο νησιά της Περιφέρειας μας, την Θάσο και την Σαμοθράκη.

Κατά την διάρκειά των συναντήσεων παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και ο τρόπος υπαγωγής σε αυτό ενώ απαντήθηκαν δεκάδες απορίες που διατυπώθηκαν δημόσια για το θέμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο και Υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειώσουμε την πρωτοφανή συμμετοχή των παλαιών επαγγελματιών και των εν δυνάμει νέων, η οποία ξεπέρασε στις οκτώ συναντήσεις τους 1000 συμμετέχοντες, στοιχείο που επιβεβαιώνει την αγωνία τους για το μέλλον.

Διαβάστηκε 919 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή