Εκδηλώσεις

Τουριστικές συνεργασίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε Διεθνείς Εκθέσεις σε Βουλγαρία, Σερβία και Δανία

Πετυχημένη κρίνεται η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στις διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Δανίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο υλοποίησης του συχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2012-2013», η Περιφέρεια έδωσε το παρόν στις διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις «Holiday & Spa EXPO» στη Σόφια της Βουλγαρίας (14-16.02.2013), «Ferie for Alle» στο Χέρνινγκ της Δανίας (22-24.02.2013), καθώς και στην «International Fair of Tourism» στο Βελιγράδι της Σερβίας (21-24.02.2013).

Τα στελέχη της Περιφέρειας, παρουσίασαν τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, διανέμοντας ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό σε χιλιάδες επισκέπτες, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν επαφές με μεμονωμένους επαγγελματίες και αντάλλαξαν απόψεις για στενότερη συνεργασία και εντατικοποίηση των προσπαθειών για περαιτέρω προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Στην έκθεση της Σόφιας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Γερομάρκου,  όπου  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα βουλγαρικά ΜΜΕ, ενώ  τα βλέμματα εκατοντάδων επισκεπτών τράβηξε  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πολύγνωτος Βάγης Ποταμιάς Θάσου»  που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση του Βελιγραδίου, τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Με την παρουσία της στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ξεκινά με αισιοδοξία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής των δυνατοτήτων της περιοχής και συμμετοχών σε εκθέσεις στο εξωτερικό για το έτος 2013.

Για τον μήνα Μάρτιο, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα δώσει το παρόν σε εκθέσεις τουρισμού σε Βερολίνο, Μόσχα και Βουκουρέστι.

Διαβάστηκε 1122 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή