Εκδηλώσεις

Εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις"

Ενόψει της σπουδαιότητας της, εκ νέου αναθεωρούμενης, Κοινής Γεωργικής Πολιτικής αλλά και των επιπτώσεων που αυτή θα επιφέρει στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, η Περιφέρεια ΑΜΘ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις». Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας (Διοικητήριο) και ώρα 17:30 μ.μ..

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ.κ.:

  1. Κωνσταντίνος Μάττας, καθ.       Αγροτικής Πολιτικής, Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.
  2. Αθανάσιος Μπαντής, Γεωπόνος-Αναλυτής
  3. Αναστάσιος Καλόγριας, στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ - &
  4. Σωτήρης Κουτσομήτρος Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΤ.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Σ. Παπαδόπουλος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ΠΕ Καβάλας (ΕΑΣ, Συνεταιρισμοί, Αγρ. Σύλλογοι, Ο.Π.). Πέρα από αυτό απευθύνεται, δια του παρόντος, ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Διαβάστηκε 2696 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 19:59

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή