Εκδηλώσεις

Τιμητική εκδήλωση για την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, σήμερα 16-10-2014, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τίμησε την συμπολίτισσά μας και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι, Σταυρούλα Τσολακίδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Θάσου κ. Σταύρος Τσολάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Θάσου κ. Νίκος Χρυσάφης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, π. Βασίλειος Κατσικαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Απόστολος Βαγενάς, η Διοίκηση του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καβάλας κ. Ηλίας Ξυλούδης, η μητέρα της Σταυρούλας Τσολακίδου κ. Μπίργκιτ Μαρία Φανλίερ και άλλοι.01

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος συνεχάρει την  Σταυρούλα Τσολακίδου, προσφέροντας της το αντίγραφο ενός αρχαίου αγάλματος που ανακαλύφθηκε σε ανασκαφές στην Θάσο και περιλαμβάνει ένα δελφίνι το οποίο μεταφέρει την Αφροδίτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, ο οποίος έχει προσφέρει τόσες διακρίσεις στην πόλη μας και σε όλη την περιφέρεια με μία σειρά κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει με κορυφαία περίπτωση την Σταυρούλα Τσολακίδου. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρει επίσης την μητέρα της πρωταθλήτριας και ευχήθηκε στην Σταυρούλα Τσολακίδου καλή επιτυχία στους πανευρωπαϊκούς αγώνες σκάκι για τους οποίους αναχωρεί σήμερα, στην Γεωργία.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

0403

Διαβάστηκε 2462 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 20:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή