Εκδηλώσεις

Διευκρινίσεις επί της προκήρυξης του Δημόσιου Διεθνή ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη» για τα έτη 2013 και 2014.

1. Η διάθεση από τους υποψηφίους του τεχνικού εξοπλισμού και του προσωπικού που περιγράφονται στο άρθρο 33 της προκήρυξης του διαγωνισμού αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης των υποψηφίων και δεν απαιτούνται επί ποινή αποκλεισμού. Επί ποινή αποκλεισμού είναι μόνο οι δηλώσεις των παραγράφων 15 και 16 του άρθρου 9 της προκήρυξης του διαγωνισμού, αφ’ ενός μεν περί του εξοπλισμού που δύναται να διαθέσει ο κάθε προσφέρων από τον περιγραφόμενο στο άρθρο 33 της προκήρυξης, αφ’ ετέρου δε περί της Ομάδας προσωπικού που δύναται αυτός να διαθέσει από το περιγραφόμενο στο άρθρο 33 της προκήρυξης προσωπικό, καθώς και τυχόν υπεργολάβων που προτίθεται αυτός να χρησιμοποιήσει στην εκτέλεση του έργου.

 2. Διευκρινίζεται ότι η εμπειρία των χειριστών ελικοπτέρων που ζητείται στο άρθρο 33 της προκήρυξης του διαγωνισμού αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης των υποψηφίων και δεν ζητείται επί ποινή αποκλεισμού και ότι η ως άνω εμπειρία χειριστών ελικοπτέρων αξιολογείται αθροιστικά για τους αεροψεκασμούς που έχουν εκτελεστεί από αυτούς, είτε πρόκειται για αεροψεκασμούς προνυμφοκτονίας, είτε για αεροψεκασμούς ακμαιοκτονίας, είτε και για τα δύο είδη.

 

 

                                                                                     Ε.Π

                                                                                                                                                                                         Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ α/α

 

 

                                                                           ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

                                                                               ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

                                                                                          Msc ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Διαβάστηκε 1339 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή