Εκδηλώσεις

Απαντήσεις σε ερωτήματα ενδιαφερομένων σχετικά με τον δημόσιο διεθνή ανοικτό διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013 ΚΑΙ 2014.

ΘΕΜΑ: Απαντήσεις σε ερωτήματα ενδιαφερομένων σχετικά με τον δημόσιο διεθνή ανοικτό διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013 ΚΑΙ 2014.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Σχετικά με το Άρθρο 9 παράγραφος 13 ως προς την έκδοση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής Ενώσεων εταιριών – φυσικών προσώπων στο διαγωνισμό: Θα μπορούσαν να προσκομιστούν δύο, τρεις ή τέσσερεις εγγυητικές επιστολές συμμετοχής όπου η κάθε μια από αυτές θα καλύπτει όλα τα μέλη της ένωσης αλληλεγγύως και θα συμπληρώνουν το απαιτούμενο ποσό αθροιστικά;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Όταν το υποψήφιο σχήμα που υποβάλλει προσφορά στο διαγωνισμό είναι Ένωση Νομικών ή Φυσικών Προσώπων είναι δυνατόν να υποβληθούν στο διαγωνισμό περισσότερες από μία εγγυητικές επιστολές συμμετοχής, αρκεί το σύνολο των ποσών των εγγυητικών επιστολών που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό να είναι ίσο με το συνολικό ποσό της απαιτούμενης από το διαγωνισμό εγγυητικής επιστολής συμμετοχής και κάθε μία από τις εγγυητικές επιστολές που θα υποβληθούν να είναι υπέρ όλων των μελών της Ένωσης, καλύπτοντας έτσι τις υποχρεώσεις όλων των συμμετεχόντων στην Ένωση αυτή.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Σχετικά με το Άρθρο 33 παράγραφος Γ.2: Αναφέρεται ότι απαιτείται η κατοχή δώδεκα ψεκαστικών οχημάτων με τετρακίνηση για την εκτέλεση των επίγειων ψεκασμών. Σε αυτή την κατηγορία οχημάτων δύναται να συμπεριληφθούν και φορτηγάκια ανοικτής καρότσας με 4Χ2 κίνηση; Να διευκρινιστεί ότι το Άρθρο αυτό είναι επί ποινή αποκλεισμού.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα ψεκαστικά οχήματα με τετρακίνηση ζητούνται από την προκήρυξη για να υπάρχει η δυνατότητα ψεκασμών σε δύσβατες περιοχές. Η διάθεση από τους υποψηφίους αναδόχους όλου του εξοπλισμού που περιγράφεται στο άρθρο 33 της προκήρυξης είναι κριτήριο αξιολόγησης και δεν ζητείται επί ποινή αποκλεισμού. Επί ποινή αποκλεισμού είναι μόνο η δήλωση της παραγράφου 15 του άρθρου 9 της προκήρυξης του διαγωνισμού περί του εξοπλισμού που δύναται να διαθέσει ο κάθε προσφέρων από τον περιγραφόμενο στο άρθρο 33 της προκήρυξης.

 

                                                                                                           Ε.Π

                                                                                   Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣα/α

 

                                                                                                  ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

                                                                                                 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

                                                                                            Msc ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

(κατεβάστε το σχετικό αρχείο (pdf)

Διαβάστηκε 1280 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή