Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα Έτους 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 και την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου της 13ης Οκτωβρίου 2013.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, κατά τις βραδινές ώρες της 13ης Οκτωβρίου 2013.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

19:00 ΟΜΙΛΙΑ από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην έδρα Μακεδονικών Σπουδών, κ. Βλάση Βλασίδη, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, από τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων Καβάλας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

10:15 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων, κ. Δημήτριο Αποστολίδη. 

Τα θέματα της στρατιωτικής παρατάξεως και αποδόσεως τιμών, παρακαλείται να ρυθμίσει η ΧΧΤΘΜ, της Δημόσιας Τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, της δε εθιμοτυπίας, ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, η Π.Ε. Καβάλας. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης 

Αρχέλαος Γρανάς

Διαβάστηκε 3388 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 15:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή