Εκδηλώσεις

Πρώτη συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τους νέους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες

«Οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ περιμένουν πολλά από όλους μας. Χρόνος δεν υπάρχει. Συνεχίζουμε δυναμικά στον προγραμματισμό που υλοποιούμε επιταχύνοντας τους ρυθμούς μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης στην πρώτη συνάντηση εργασίας που είχε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 στην Κομοτηνή με τους νέους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Γερομάρκο, Σταύρο Βαβία και Ερτζάν Χουσεΐν.

Ο κ. Περιφερειάρχης ευχήθηκε στους νέους συνεργάτες του καλή επιτυχία και τους κάλεσε να συνεργαστούν άμεσα με τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του καθενός, φορείς προκειμένου να παραχθεί ουσιαστικό έργο.

«Διαφάνεια, συνεργασία με τους ενεργούς πολίτες και πνεύμα περιφερειακής συνείδησης σε κάθε μας επιλογή είναι ο δείκτης της πορείας μας», κατέληξε ο κ. Γιαννακίδης, διαβεβαιώνοντας τους πως η συλλογικότητα στη δράση και η ομαδική δουλειά αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας της κάθε προσπάθειας.

Διαβάστηκε 1044 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή