Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ ο Γιάννης Τελλίδης

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Τελλίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μετά τις δημαιρεσίες που διεξήχθηκαν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή.

Το σώμα εξέλεξε με αυξημένη πλειοψηφία την παρακάτω σύνθεση:

  • Τελλίδης Γιάννης, Πρόεδρος
  • Πατακάκης Αργύρης, Αντιπρόεδρος
  • Ζαγναφέρης Κώστας, Γραμματέας

Ακολούθησε η ψηφοφορία για τα μέλη της οικονομικής επιτροπής στην οποία εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Ζιμπίδης Γεώργιος, Κουκουβέλα Ζουμπουλιά, Μαραγκού Γεωργία, Νικολαΐδης Γιάννης, Χριστουδουλίδης Γεώργιος, Μιχελής Κωνσταντίνος (με 2η εκλογική διαδικασία), Πέτροβιτς Δημήτριος και Ποτόλιας Χρήστος, με αναπληρωτές τους Γκουγκουσκίδου Μαρία, Ματζιάρης Αντώνιος, Πατήρας Νικόλαος, Σερεφιά Σουλτάνα, Τσολάκ Σουάτ, Αραμπατζής Αθανάσιος, Καβαρατζής Σταύρος και Τρέλλης Χρήστος.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, έπειτα από απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, ορίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης.

Μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ευχήθηκε στους εκλεγέντες καλή επιτυχία στο έργο τους και τόνισε πως «συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι οι συνάδελφοί μου σήμερα με εξέλεξαν Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Ταυτόχρονα όμως συνεπάγεται την ανάληψη ευθυνών στις οποίες, σε συνεργασία με τους συναδέλφους, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ», ανέφερε αμέσως μετά την εκλογή του ο Γιάννης Τελλίδης.

Τέλος, ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ μιλώντας για τις προτεραιότητες του επεσήμανε πως αυτές είναι «η εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να ακούγονται με σεβασμό όλες οι απόψεις και η ταχεία προώθηση των θεμάτων που το αφορούν. Παράλληλα, συλλογικά και με την εμπειρία των δύο ετών του Περιφερειακού Συμβουλίου, να βελτιώσουμε επί μέρους ζητήματα του και να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του ρόλου των περιφερειακών συμβούλων».

Τέλος ο Γιάννης Τελλίδης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πρόταση του να αναλάβει τη θέση του Προέδρου και τους περιφερειακούς συμβούλους για την υπερψήφιση της.

 

Βιογραφικό Γιάννη Τελλίδη

Ο Γιάννης Τελλίδης είναι 38 χρονών και μεγάλωσε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ αυτό τον καιρό ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Δράμας την περίοδο 2007-2010, ενώ στις Περιφερειακές Εκλογές το Νοέμβριο του 2010 εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Δράμας.

Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς / ΑΤΕbank και εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων της ΑΤΕbank. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστηκε 1344 φορές
FaLang translation system by Faboba