Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα εορτασμού ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων Έτους 2011

1 Για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πόλη της Καβάλας, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις: ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, Οργανισμών, από τις 08:00 της 21ης Νοεμβρίου 2011 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2011 . ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ του Φρουρίου της πόλης και όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών και Οργανισμών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2011. 


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΩΡΑ 08.30 π.μ. ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.
ΩΡΑ 10.15 π.μ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Προκοπίου.
ΟΜΙΛΙΑ από τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Καβάλας Ευστάθιο Τριανταφυλλίδη.
ΩΡΑ 10.45 π.μ. ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ στο μνημείο των Ηρώων.
ΩΡΑ 11.00 π.μ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο μνημείο των Ηρώων της πόλης από τον Αντιπεριφερειάρχη , το  Στρατηγό Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας,  το Δήμαρχο Καβάλας, τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Καβάλας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας, τον Διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους Προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Τήρηση ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων.
Πέρας Τελετής.


ΩΡΑ 16.40 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σε ό,τι αφορά τις Ιεροτελεστίες, παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Τα θέματα που αφορούν την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση τροχοφόρων κτλ., παρακαλούνται να ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Δημοτικές Αρχές.

Τελετάρχη ορίζουμε τον κ. Αλέκο Αρμάγο, υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.  



ΚΑΒΑΛΑ, 11 Νοεμβρίου 2011

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ






ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ

Διαβάστηκε 2704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 17:31

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή