Εκδηλώσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ ή ΕΙΔ. ΜΙΣΘ.) αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης άδειας σε άδεια άλλου τύπου, σύμφωνα με το Ν. 4070/12 (Π.Ε. Έβρου)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ ή ΕΙΔ. ΜΙΣΘ.) αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης άδειας σε άδεια άλλου τύπου, σύμφωνα με το Ν. 4070/12

                   Με σχετική Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψουν υφιστάμενη άδεια σε άδεια άλλου τύπου, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Έβρου ( Αλεξ/πολη ) ή στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ορεστιάδας (ανάλογα με την έδρα που υπάγεται) μέχρι τις 31 – 01 – 2013, συνοδευόμενη από όλα τα οριζόμενα   στα άρθρα 109 και 110 του Ν. 4070/2012 δικαιολογητικά.

Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος της άδειας (ή των αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Ολόκληρη η πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στο πρόγραμμα διαύγεια με ΑΔΑ: Β4ΣΥ7ΛΒ-Ρ2Λ. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Έβρου (τηλ. 2551350438) και την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ορεστιάδας (τηλ. 25523252410).

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Διαβάστηκε 2602 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή