Διοικητική Ενημέρωση

Κοινοποίηση πινάκων εκλογέων των αιρετών εκπροσώπων για την ανάδειξη ως μελών του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων και του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ενόψει των επικείμενων εκλογών αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, σας αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εις διπλούν πίνακες εκλογέων για την ανάδειξη αιρετών μελών α)του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (άρθρ.248 του Ν.3852/2010) και β)του Υπηρεσιακού Συμβουλίου προσωπικού της ΠΑΜΘ (άρθρο 249 του ν.3852/2010)διετίας και παρακαλούμε να αναρτηθούν την 2-9-2013 στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας σας και να μας στείλετε το αποδεικτικό τοιχοκόλλησης, παράλληλα δε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι υπάλληλοί σας έως τις 2-9-2013.
Αιτήσεις για εγγραφή στον πίνακα ή διόρθωση στοιχείων και ενστάσεις για διαγραφή υπαλλήλων θα πρέπει να υποβληθούν στη Δ/νση Διοίκησης –Τμήμα Προσωπικού, εντός επτά (7) ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης των πινάκων, δηλαδή από 3-9-2013.
Παράλληλα παρακαλούμε να ενημερωθούν οι υπάλληλοι ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μεμονωμένων υποψηφίων και συνδυασμών αρχίζει στις 16-9-2013 και λήγει στις 25-9-2013. Διευκρινίζεται ότι υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν
μόνο οι υπάλληλοι που έχουν τον Γ’ βαθμό σύμφωνα με το άρ.9 παρ.12 Ν.4057/2012 και ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στο Τμήμα Προσωπικού της Δ/νσης Διοίκησης της ΠΑΜΘ ή αποστέλλονται ταχυδρομικά και με απόδειξη από τις 9 έως και την 18 Σεπτεμβρίου. 
Τέλος οι Υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται το παρόν θα πρέπει να ενημερώσουν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που υπηρετούν με απόσπαση και να μας αποστείλουν τα αποδεικτικά κοινοποίησης.

Εκλογές υπηρεσιακού ΠΑΜΘ (μόνιμοι-ιδαχ)

Διαβάστηκε 1892 φορές

Αναζήτηση Διοικητική Ενημέρωση

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή