Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Πρόσκληση 4η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 22 Φεβρουαρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.:Δ.Δ. οικ : 1478


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ:  

1.ΤA ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ.
(όπως πίνακας αποδεκτών)

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 4ης συνεδρίασης.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 29-02-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

 

1. Προτάσεις της Επιτροπής Περιφερειακού Συμβουλίου για την Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Οικονομικής Κρίσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Αρχέλαος Γρανάς και Ο επικεφαλής της «Οικολογίας Αλληλεγγύης», Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Θανάσης Μακρής.


2. Κήρυξη του Δάσους Μαύρης Πεύκης στο Πέραμα Έβρου ως Διατηρητέου Μνημείου της Φύσης. Εισηγητής: Μέλος της Οικολογικής Εταιρίας Έβρου, κ. Γιώργος Δεμερίδης.


3. 1η τροποποίηση του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής: : Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας, κ. Τρύφων Εξάρχου.


4. Yποβολή προτάσεων εκ μέρους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο πλαίσιο του προγράμματος πολυμερούς συνεργασίας «Θαλάσσια Λεκάνη της Μεσογείου». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΣ
ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ 100 ΚΛΙΝΩΝ» της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, στην περιοχή Αγ. Σίλα του Δήμου Καβάλας, Ν. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Αρχέλαος Γρανάς.


6. Έγκριση για την συμμετοχή της Π.Ε Έβρου στο πρόγραμμα ‘’ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ΄΄ του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Εισηγήτρια : Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, κ. Γωγώ Νικολάου.


7. Έγκριση η μη συμμετοχής στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΡΟΔΟΠΗ» για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση με κωδικό 4, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», για την υλοποίηση των Τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες της Π.Ε. Ροδόπης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης


8. Τροποποίηση της αριθμ. 305/24-10-2011 απόφασης του Π .Σ. αναφορικά με την έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι στην Π.Ε. Έβρου. Εισηγήτρια: Η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου. 

9. Παράταση της Σύμβασης παραχώρησης μηχανήματος στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης


10. Χρήση του λεωφορείου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 7182 μάρκας FIAT του πρώην Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης 

11. Προγραμματική σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Δοξάτου με τη συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος.


12. Προγραμματική σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Κ.Νευροκοπίου με τη συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος.


13. Προγραμματική σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου με τη συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Στέλιος Παπαδόπουλος.


14. Προγραμματική σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Προσοτσάνης με τη συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αντώνης Ματζιάρης.


15. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για το έργο «Αμμοληψία από την κοίτη του ρέματος Ιτέας» στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, κ. Γεώργιος Ούστογλου.


16. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ΜΠΕ που αφορά τα συνοδά έργα κατασκευής του τμήματος Αρδάνιο-Σουφλί-Καστανιές του κάθετου άξονα 80 (Αρδάνιο-Ορμένιο) της Εγνατίας Οδού. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Κανελάκης.

17. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) της λειτουργίας μονάδας εκτροφής πέστροφας & οξύρρυγχου της εταιρίας «Μπερπερίδης Γ. και ΟΞΥΡΡΥΓΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» στην περιοχή Κεφαλάρι Δήμου Δοξάτου Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Τελλίδης.


18. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) των Δερμεντζής Παντελής, Γκομούζα Γεωργία και Μάρμαρα Πηγών Α.Β.Ε.Ε. για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης 99.972,38 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Γρανίτη του Δήμου Κ. Νευροκοπίου της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Ζιμπίδης. 

19. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) της «ΛΑΤΟΜΕΙΑ Ν. ΚΟΡΑΚΑ ΑΕ» για την ανανέωση έγκρισης Περιβαλλοντικών Ορών του έργου «εκμετάλλευση λατομικού χώρου αδρανών υλικών έκτασης 299.470 τ.μ.» στη θέση «Λυγαριές» της περιοχής Νέας Κώμης Δ.Δ. Ποντολίβαδου Δήμου Νέστου, Π.Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Τσαλδαρίδης.


20. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την τροποποίηση των Περιβαλλοντικών Όρων κτηνοτροφικής μονάδας 50 αγελάδων ελευθέρας βοσκής ιδιοκτησίας του κ. Καμπουρίδη Χριστόφορου στην θέση «Αλμυρά» στην αγροτική περιοχή Ιμέρου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ως προς την δυναμικότητα και τις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρ.Σχεδιασμού Π.Ε. Ροδόπης, κ. Ν. Λαζαρίδης.


21. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του Σεραφείμ Αστυάναξ του Αθανασίου για την εκμετάλλευση ιδιωτικού χώρου (αρ. αγροτ. 8.883 ιδιοκτησίας του Μιχαήλ Γάντσιου του Κων/νου) για απόληψη αμμοχαλίκων έκτασης 5.625 τμ, στην περιοχή του αγροκτήματος του Δ. Δ. Πετρούσας του Δήμου Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αντώνης Ματζιάρης. 

22. Ανάκληση της υπ’ αριθμ.194/2011 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας ΑΜΘ και σύναψη νέας Προγραμματικής σύμβασης, για την εκτέλεση του έργου της Δνσης Κτηνιατρικής της ΠΑΜΘ «Παρακολούθηση τοξικών ή/και δυνητικά τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας δίθυρων μαλακίων» της ΠΑΜΘ, που θα εφαρμοστεί στις Π.Ε Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου»
Εισηγητής: O Προϊστάμενος της Δ/νσης Κτηνιατρικής, κ. Αχιλλέας Σαχπατζίδης.


Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΧΟΥΣΕΙΝ ΕΡΤΖΑΝ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
κ Αριστείδη Γιαννακίδη

Β. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
1. κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας
2. καΝικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου
3. κ. Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας
4. κ. Καραλίδη Φώτιο Π.Ε. Ξάνθης
5. κ. Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης

Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Χουσεϊν Ερτζάν
2. Σαλήμ Σεβγκή
3. Νικολαίδης Ιωάννης
4. Ούστογλου Γεώργιος
5. Μουμίν Καάν
6. Τελλίδης Ιωάννης
7. Βαβίας Σταύρος
8. Πουρνάρα Μαρίκα
9. Χριστοδουλίδης Γεώργιος
10. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος
11. Σαλτούρος Δημήτριος
12. Χαϊτίδης Δημήτριος
13. Γερομάρκος Γεώργιος
14. Σιακήρ Αϊχάν
15. Κεφαλίδου Ανδρονίκη
16. Παπαθανάκης Σταύρος
17. Ουζούν Ιρφάν
18. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
19. Μαραγκού Γεωργία
20. Παπαδόπουλος Χρυσόστομος
21. Τσολάκ Σουάτ
22. Γκουγκουσκίδου Μαρία
23. Κανελάκης Ιωάννης
24. Ζιμπίδης Γεώργιος
25. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
26. Ματζιάρης Αντώνιος
27. Τσούλου – Τσαγκαλίδου Συρματένια
28. Σερεφια Σουλτάνα
29. Παπαδόπουλος Στυλιανός
30. Πατήρας Νικόλαος
31. Παυλίδης Γεώργιος
32. Καραβάς Κωνσταντίνος
33. Πέτροβιτς Δημήτριος
34. Μπαλίκας Ανδρέας
35. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος
36. Μιχελής Κωνσταντίνος
37. Γαλαζούλας Χρήστος
38. Χατζή Μεμίς Τουρκές
39. Καβαρατζής Σταύρος
40. Μπαράν Μπουρχάν
41. Πατακάκης Ανάργυρος
42. Παπαδόπουλος Κίμων
43. Μαρκόπουλος Θεόδωρος
44. Μωυσίδης Παναγιώτης
45. Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
46. Αραμπατζής Αθανάσιος
47. Τρέλλης Χρήστος
48. Ποτόλιας Χρήστος
49. Χαρίτου Δημήτριος
50. Μακρής Αθανάσιος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

κ Αριστείδη Γιαννακίδη

Β. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

1. κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας
2. κα Νικολάου Γεωργία Π.Ε. Έβρου
3. κ. Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας
4. κ. Καραλίδη Φώτιο Π.Ε. Ξάνθης
5. κ. Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
1.Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας
2.Βουλευτές της Περιφέρειας Α Μ Θ
3.Μ.Μ Ενημέρωσης (δια του γραφείου τύπου)

Διαβάστηκε 1267 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 10:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 4 2012 Πίνακας 3 »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 2531350195 , 2531350172
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή