Περιφερειακό Συμβούλιο

2012 Πρόσκληση 3η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 6 Φεβρουαρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.:Δ.Δ. οικ : 1185


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ:  

1.ΤA ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ.
(όπως πίνακας αποδεκτών)

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 3ης συνεδρίασης.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 15-02-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Επερώτηση Α: Βαθμός ετοιμότητας Περιφέρειας ΑΜΘ για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού.
Επερωτών : Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.


Επερώτηση Β: Ενεργοποίηση της οικοτουριστικής δραστηριότητας.
Επερωτών: Ο επικεφαλής της «Οικολογίας Αλληλεγγύης», Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Μακρής.

1. Πρόγραμμα έργων ΠΑΜΘ 2012. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ.Καλούδης 

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Επείγουσες εργασίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη κοιλάδα του ποταμού Εβρου και των παραποτάμων του», προϋπολογισμού 450.000,00 € Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ Καλούδης

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Προσωρινές εμφράξεις ρηγμάτων, αποκαταστάσεις, ενισχύσεις, βελτιώσεις αναχωμάτων, καθαρισμός κοίτης ποταμών αμέσως μετά την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη κοιλάδα του ποταμού Εβρου και των παραποτάμων του», προϋπολογισμού 450.000,00 € Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ.Καλούδης


4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ συνολικού προϋπολογισμού 1.696.000,00 €.
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ.Καλούδης 

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«Εργασίες άμεσης προστασίας αναβαθμού και των βάθρων της γέφυρας του ποταμού Άρδα στα Κόμμαρα του Ν.Έβρου,»,προϋπολογισμού 300.000,00 €. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ.Καλούδης


6. Τροποποίηση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Υποστήριξη εκπόνησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Α.Μ.Θ.» μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, κ.Κ.Καλούδης


7. Έγκριση της Προμελέτης Οδοποιίας της μελέτης: «Ανακατασκευή της Επαρχιακής οδού Νο 2 από το 5ο χλμ. έως τα όρια νομών Ροδόπης-Ξάνθης» για το τμήμα από ΚΤΕΟ έως κόμβο Κομοτηνής. Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης.


8. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Εργασίες στο αρχαίο θέατρο Αβδήρων» με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, εξουσιοδότηση υπογραφής σύμβασης και ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ξάνθης, κ. Φώτης Καραλίδης.


9. Αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου «TOURAGE» / ‘Developing Senior Tourism in Remote Regions’. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης.


10. Έγκριση Πίνακα Προτεινόμενου Έργου για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2007-2013, της Π.Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Χριστοδουλίδης.


11. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη: «Αποπεράτωση νέας πτέρυγας της Μονάδας Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής, αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος κτιρίου και εξοπλισμός του συγκροτήματος». Εισηγητής: Ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Κων/νος Δερνεκτσής.

12. Υποβολή πρότασης στο Ε.Π Μακεδονίας –Θράκης 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 3 - Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας στην ΠΑΜΘ, Κωδικός Προτεραιότητας 23 – Περιφερειακές/τοπικές οδοί για το έργο «Βελτίωση δρόμου Μεγάλου Δουκάτου-Ισάλου», προϋπολογισμού 1.250.000 €. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Παύλος Δαμιανίδης.


13. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΟΥ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ.» μεταξύ του Δήμου Νέστου και της Περιφέρειας ΠΑΜΘ. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Τσαλδαρίδης. 

14. Υπεκμίσθωση των λουτρών της ιαματικής πηγής των Ελευθερών. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Γερομάρκος.


15. Τοποθέτηση των πωλητών στις Λαϊκές Αγορές (Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας) Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Έβρου, κ. Ιωάννης Σισμερίδης.


16. Τοποθέτηση των πωλητών στη Λαϊκή Αγορά Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος.


17. Έγκριση μεταφοράς Ταμειακών Υπολοίπων έτους 2011 και κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ.
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας, κ. Τρύφων Εξάρχου.


18. Έγκριση μεταφοράς Χρηματικού Ποσού σε νέο Τραπεζικό Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας, κ. Τρύφων Εξάρχου.


19. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) της εταιρείας ΑΕΒΕ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης 99.474 τμ, στην περιοχή του Δ.Δ. Πύργων (θέση ΜπουρόΡέμα) του Δήμου Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας. Εισηγήτρια: Η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Ανδρονίκη Κεφαλίδου. 

20. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.-ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ για την έρευνα λατομείου μαρμάρου έκτασης 86.872,95 τμ, στην περιοχή του Δ. Δ. Κ. Νευροκοπίου (θέση Τσακαλίνα) του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Στέλιος Παπαδόπουλος.


21. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για τη λειτουργία βιομηχανικής μονάδας εκτύπωση συνθετικών υλικών συσκευασίας, ιδιοκτησίας της εταιρίας “ALFA-BETA ROTO A.B.E.E.” που πρόκειται να λειτουργήσει σε υφιστάμενο κτίριο στο Ο.Τ. 5-6 της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρ.Σχεδιασμού Π.Ε. Ροδόπης, κ. Ν. Λαζαρίδης.

22. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου: «Ολοκλήρωση Αλιευτικών και Λιμενικών Υποδομών στο Λιμένα Φαναρίου Δήμου Κομοτηνής (πρώην Δήμου Αιγείρου)». Εισηγήτρια: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρ.Σχεδιασμού Π.Ε. Ροδόπης, κ. Άννα Λασκαρέλη.


23. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου «Βιοτεχνία Μεταλλικών Κατασκευών και επιδιόρθωσης Μηχανημάτων» που προτείνεται να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει στην περιοχή Πηγών Δ.Ε. Κεραμωτής Δήμου Νέστου από την «Λάδιος Νικόλαος και υιός Ο.Ε.» Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Χρυσόστομος Παπαδόπουλος.


24. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του αιολικού πάρκου ισχύος 40MW, της εταιρείας ΓΙΟΥΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ-LUDWIG FURST & ΣΙΑ ΕΕ που προτείνεται να εγκατασταθεί στον Δήμο Παρανεστίου (θέση Όρη Λεκάνης), στην ευρύτερη περιοχή των οικισμών Πτελεάς και Πλατανιάς, της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος.


25. Επικύρωση Πρακτικών 24ης, 25ης και 26ης Συνεδρίασης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, κ. Κώστας
Μιχαηλίδης.

 


Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΧΟΥΣΕΙΝ ΕΡΤΖΑΝ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
κ Αριστείδη Γιαννακίδη

Β. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
1. κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας
2. καΝικολάου-Μαυρανεζούλη Γεωργία Π.Ε. Έβρου
3. κ. Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας
4. κ. Καραλίδη Φώτιο Π.Ε. Ξάνθης
5. κ. Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης

Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Χουσεϊν Ερτζάν
2. Σαλήμ Σεβγκή
3. Νικολαίδης Ιωάννης
4. Ούστογλου Γεώργιος
5. Μουμίν Καάν
6. Τελλίδης Ιωάννης
7. Βαβίας Σταύρος
8. Πουρνάρα Μαρίκα
9. Χριστοδουλίδης Γεώργιος
10. Τσαλδαρίδης Αναστάσιος
11. Σαλτούρος Δημήτριος
12. Χαϊτίδης Δημήτριος
13. Γερομάρκος Γεώργιος
14. Σιακήρ Αϊχάν
15. Κεφαλίδου Ανδρονίκη
16. Παπαθανάκης Σταύρος
17. Ουζούν Ιρφάν
18. Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
19. Μαραγκού Γεωργία
20. Παπαδόπουλος Χρυσόστομος
21. Τσολάκ Σουάτ
22. Γκουγκουσκίδου Μαρία
23. Κανελάκης Ιωάννης
24. Ζιμπίδης Γεώργιος
25. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά
26. Ματζιάρης Αντώνιος
27. Τσούλου – Τσαγκαλίδου Συρματένια
28. Σερεφια Σουλτάνα
29. Παπαδόπουλος Στυλιανός
30. Πατήρας Νικόλαος
31. Παυλίδης Γεώργιος
32. Καραβάς Κωνσταντίνος
33. Πέτροβιτς Δημήτριος
34. Μπαλίκας Ανδρέας
35. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος
36. Μιχελής Κωνσταντίνος
37. Γαλαζούλας Χρήστος
38. Χατζή Μεμίς Τουρκές
39. Καβαρατζής Σταύρος
40. Μπαράν Μπουρχάν
41. Πατακάκης Ανάργυρος
42. Παπαδόπουλος Κίμων
43. Μαρκόπουλος Θεόδωρος
44. Μωυσίδης Παναγιώτης
45. Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
46. Αραμπατζής Αθανάσιος
47. Τρέλλης Χρήστος
48. Ποτόλιας Χρήστος
49. Χαρίτου Δημήτριος
50. Μακρής Αθανάσιος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

κ Αριστείδη Γιαννακίδη

Β. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

1. κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη Π.Ε. Δράμας
2. κα Νικολάου Γεωργία Π.Ε. Έβρου
3. κ. Γρανά Αρχέλαο Π.Ε. Καβάλας
4. κ. Καραλίδη Φώτιο Π.Ε. Ξάνθης
5. κ. Δαμιανίδη Παύλο Π.Ε. Ροδόπης

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
1.Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας
2.Βουλευτές της Περιφέρειας Α Μ Θ
3.Μ.Μ Ενημέρωσης (δια του γραφείου τύπου)

Διαβάστηκε 1137 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 10:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 3 2012 Πίνακας 2 »

Αναζήτηση Περιφερειακό Συμβούλιο

Λ. Δημοκρατίας 1
69133 Κομοτηνή
Τηλ: 25313 50195
Φαξ: 25313 50194
mail:perifsymv@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή