2012 Απόφαση 836

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 836/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής του μειοδοτικού διαγωνισμού του υποέργου: «Κατασκευή τριών στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) – Οικοτροφείων ΑΜΕΑ, Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Δράμας».

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α

(Με ψήφους 4 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό)
Εγκρίνει το Πρακτικό και την ανάδειξη της εταιρείας «Σ. ΠΕΝΤΟΒΕΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. με δ.τ. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε.» ως αναδόχου του υποέργου: «Κατασκευή τριών στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) – Οικοτροφείων ΑΜΕΑ, Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Δράμας» με μέση τεκμαρτή έκπτωση 12%.
Μειοψήφησαν ο Πρόεδρος Παύλος Δαμιανίδης ψηφίζοντας Κατά και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Σταύρος Καβαρατζής ψηφίζοντας Λευκό και Χρήστος Τρέλλης ψηφίζοντας Κατά, διότι θεωρούν ότι είναι ελλιπής η αιτιολόγηση της έκπτωσης.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 836/2012.

Διαβάστηκε 570 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 13:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 835 2012 Απόφαση 837 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή