2012 Απόφαση 749

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 34 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ..
Αριθ. Απόφασης 749/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για τον Ορισμό επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση του έργου «Developing quality accessibility networks for creating a commons future (Ανάπτυξη ποιοτικών δικτύων πρόσβασης για την δημιουργία κοινού μέλλοντος)» και ακρωνύμιο “AccessNet” του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» προϋπολογισμού 8.482.420,00€ ενταγμένο στο Π.Δ.Ε. με κωδικό ΚΑΕ 5343.0005.
Στην Κομοτηνή σήμερα στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.5999/21-9-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος, 3) Ιωάννης Κανελάκης μέλος 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος 6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 7) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 8) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος. Απόντες ήταν : οι κ.κ. 1)Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος και 2) Χρήστος Τρέλλης μέλος ,οι οποίοι απουσίαζαν και κλήθηκαν νόμιμα.
Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Φωτεινή Νταντή.

ΑΠΟΦΑΣΗ 749: Εισηγούμενη το τέταρτο θέμα ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. με το υπ’ αριθμ.Δ.Ο.οικ. 4554/ 19-9-2012 έγγραφό της έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: Σύμφωνα με την Απόφαση 342/2011 του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. αποφασίστηκε η αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου «Developing quality accessibility networks for creating a commons future (Ανάπτυξη ποιοτικών δικτύων πρόσβασης για την δημιουργία κοινού μέλλοντος)» και ακρωνύμιο “AccessNet” του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οιασδήποτε δαπάνης αποτελεί η σύσταση επιτροπής παραλαβής υλικών και υπηρεσιών/βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών. Μετά από κλήρωση, βάσει τις αριθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21526/4-11-2011 Απόφασης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Συγκρότηση συλλογικών οργάνων της διοίκησης και ορισμός των μελών τους με κλήρωση» (άρθρο 26 του Ν.4024/2011) επιλέγησαν 3 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη για την συγκρότηση επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση του έργου “ACCESSNET”. Κατόπιν των ανωτέρω η Υπηρεσία

 
 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Τον ορισμό της επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης
εργασιών από τους κάτωθι:
1. Τρύφων Εξάρχου, Πρόεδρος, Δ/ντη της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Π.Ε Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Β΄ με αναπληρωτή τον Σοφοκλή Γεμενετζή, υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικού, του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
2. Μαρία Χαμητίδου, μέλος, Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, με βαθμό Δ’ Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με αναπληρωτή τον Μαρίνο Κοκκίδη, υπάλληλο της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του κλάδου Π.Ε Πληροφορικής με ειδικότητα επιστήμης Υπολογιστών, με βαθμό Β’.
3. Χάρη Αρμεντζίδη, μέλος, υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Τ.Ε. Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Γ΄ με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσολάκη, υπάλληλο της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του κλάδουΤ.Ε. Πληροφορικής, της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. με βαθμό Γ’. Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 5 του Ν.4071/2012 : 

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει Τον ορισμό της επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών από τους κάτωθι:
1. Τρύφων Εξάρχου, Πρόεδρο, Δ/ντη της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Π.Ε Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Β΄ με αναπληρωτή τον Σοφοκλή Γεμενετζή, υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικού, του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
2. Μαρία Χαμητίδου, μέλος, Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, με βαθμό Δ’ Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με αναπληρωτή τον Μαρίνο Κοκκίδη, υπάλληλο της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του κλάδου Π.Ε Πληροφορικής με ειδικότητα επιστήμης Υπολογιστών, με βαθμό Β’.
3. Χάρη Αρμεντζίδη, μέλος, υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Τ.Ε. Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Γ΄ με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσολάκη, υπάλληλο της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του κλάδουΤ.Ε. Πληροφορικής, της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. με βαθμό Γ’.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 749/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 641 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 08:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 748 2012 Απόφαση 750 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή