2012 Απόφαση 444

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 23 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ..
Αριθ. Απόφασης 444/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου: «Δημιουργία
Δημοσιογραφικού Φακέλου».

 Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 7 υπέρ και 1 λευκό)

Συγκροτεί επιτροπές διαγωνισμού του έργου: Εισήγηση για την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου: «Δημιουργία Δημοσιογραφικού Φακέλου», σύμφωνα με το από 29-6-2012 συνημμένο Πρακτικό κλήρωσης , ως εξής:
Την συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού του έργου του θέματος, σύμφωνα με το από 29-6-2012 συνημμένο Πρακτικό κλήρωσης , ως εξής:
Α. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:
Τακτικά Μέλη
1. Χρυσούλα Ψαρικίδου, Πρόεδρος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Δ’.
2. Αγγελίνα Σιλειάνα, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
3. Άγγελος Μουσελεμίδης, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό E’.
Αναπληρωματικά μέλη
1. Μαρίνα Πανδρεμενίδου, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
2. Χάρης Αρμεντζίδης, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Δ’.
3. Σοφοκλής Γεμενετζής, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Γ’.
Β. ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 15 ΤΟΥ Π.Δ. 118/2007:
Τακτικά Μέλη
1. Κωνσταντίνος Καλούδης, Πρόεδρος, Προϊστάμενος Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών, με βαθμό Α’.
2. Παρασκευή Χουρίδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Χημικών Μηχανικών, με βαθμό Δ’.
3. Ιωάννης Δεληγιοβάνης, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων με βαθμό ΣΤ’.
Αναπληρωματικά μέλη
1. Κοσμάς Γρηγοριάδης, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
2. Σεβαστός Μαυρίδης, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Ε’.
3. Φωτεινή Δολαπτσόγλου, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Ε’.
Γ. ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Τακτικά Μέλη
1. Γεώργιος Σγούρος, Πρόεδρος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής, με βαθμό Ε’.
2. Αναστασία Λαμπρινίδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Χημικών Μηχανικών, με βαθμό Δ’.
3. Βασιλική Σωτηριάδου, μέλος, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Διοικητικού, με βαθμό Δ’ .
Αναπληρωματικά μέλη
1. Αναστασία Κιοσσέογλου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών/Μηχανικών Παραγωγής, με βαθμό Δ’.
2. Μαρία Λειβαδιώτου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Οικονομικού, με βαθμό Δ’.
3. Κυριακή Αξωνίδου, υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/Γεωπόνων με βαθμό Δ’. Η συγκρότηση των παραπάνω επιτροπών Α, Β και Γ θα ισχύσει μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για όλες τις τυχόν επαναληπτικές διαδικασίες. Μειοψήφησε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Τρέλλης ψηφίζοντας Λευκό για λόγους αρχής , διότι έχει καταψηφίσει συνολικά το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 444/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΤΗΡΑΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                  ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΣΜΑΡΩ ΔΑΔΙΝΙΔΟΥ

Διαβάστηκε 485 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 443 2012 Απόφαση 445 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή