2012 Απόφαση 340

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 18 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 340/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Ορισμού επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση του έργου ’’Joint Tourism Initiative Targeting Heritage /JTI TARGET” στο πλαίσιο του προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» προϋπολογισμού 630.910,00 € με Φ.Π.Α. ενταγμένο στο Π.Δ.Ε. με κωδικό ΚΑΕ 5343.0005.

 

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(με ψήφους 6 υπέρ και 1 λευκό)

Εγκρίνει τον ορισμό της επιτροπής α) παραλαβής υλικών, υπηρεσιών και β) βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών από τους κάτωθι:
3. Τρύφων Εξάχου, Πρόεδρος, Δ/ντης της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Β΄ με αναπληρωτή τον Μαρίνο Κοκκίδη του κλάδου Π.Ε Πληροφορικής με ειδικότητα επιστήμης Υπολογιστών, με βαθμό Β
4. Άγγελος Αντωνιάδης, μέλος, Προϊστάμενος του τμήματος Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικού του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Δ’ με αναπληρωτή τον Στυλιανό Μπομποτά, υπάλληλος της Δ/νσης Διοίκησης του κλάδου ΔΕ Πληροφορικής, της Περιφέρειας Α.Μ.Θ με βαθμό Δ’.
3. Χρυσούλα Μπάτζιου, Προϊσταμένη του τμήματος Προϋπολογισμού & Ταμειακής Διαχείρισης της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. του κλάδου Π.Ε Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Δ’ με αναπληρωτή τον Ιωάννη Δεληγιοβάννη, υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικού, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. με βαθμό Γ’. Χρέη γραμματέα θα εκτελεί η Γεωργία Καραβαγγέλη, συμβασιούχος της ΠΑΜΘ, ειδικότητας ΠΕ Οικονομολόγων. Μειοψήφησε το μέλος Κωνσταντίνος Μιχελής, ο οποίος ψήφισε λευκό γιατι θεωρεί ότι καθυστέρησε η αποστολή της εισήγησης .
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 340/2012.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                               ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
                                                              ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 401 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 10:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 339 2012 Απόφαση 341 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή