Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Oικονομική Αποφάσεις

2012 Απόφαση 321

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 321/2012


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 1/2012 δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη σχετικά με την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της έδρας της ΠΑΜΘ και της ΠΕ Ροδόπης.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 5 υπέρ και 1 λευκό)


Εγκρίνει το συνημμένο Πρακτικό 1/2012 της επιτροπής διενέργειας του δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη σχετικά με την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της έδρας της ΠΑΜΘ και της ΠΕ Ροδόπης, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, προϋπολογισμού €148.500,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και συγκεκριμένα:

1. Απορρίπτει τις προσφορές των εταιρειών: 1) ΠΑΣΙΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ διότι οι ημερομηνίες όλων των υπεύθυνων δηλώσεων που εμπεριέχονται στα δικαιολογητικά συμμετοχής της εταιρείας στο Διαγωνισμό είναι μεταγενέστερες της ημερομηνίας που αναγράφεται στο συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς και 2) ΤΣΙΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ διότι η υπεύθυνη δήλωση, που εμπεριέχεται στο φάκελο της τεχνικής προσφοράς και αναγράφει ότι: ‘όλα τα άτομα που θα απασχολήσει πληρούν τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών της Διακήρυξης, έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και φέρουν τις απαιτούμενες βεβαιώσεις και απαριθμεί τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και τα πιστοποιημένα με ISO αναλώσιμα’, είναι ανυπόγραφη. 

2. Αποδέχεται τα δικαιολογητικά των :1) ΦΩΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 2) ΥΑΔΕΣ Α.Ε., 3)ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. «F.C.S.» και 4) ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε. , ως πλήρη και συνεπώς τη συμμετοχή τους στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, ήτοι, την αποσφράγιση των φακέλων, της οικονομικής προσφοράς τους. Μειοψήφησε το μέλος Χρήστος Τρέλλης ο οποίος ψήφισε Λευκό διότι δεν είναι σύμφωνος να δίνονται τέτοιου είδους υπηρεσίες σε ιδιωτικές εταιρείες σε περίοδο κρίσης, ενώ θα μπορούσε να προσληφθεί προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες.

Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 321/2012.

Διαβάστηκε 409 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:51
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba