Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Oικονομική Αποφάσεις

2012 Απόφαση 292

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 292/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού υπ’ αρ. 4 της Επιτροπής Αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/ων του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 5 υπέρ και 3 λευκά)


Εγκρίνει το συνημμένο Πρακτικό 4 της επιτροπής αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/χων του έργου με τίτλο: «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» για το έτος 2012 και κατακυρώνει τον διαγωνισμό , ως εξής:
1. στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσ/νίκη (Ν.Ρύσιο 57001 Θέρμη), για το Τμήμα Α: Παρακολούθηση από εδάφους των προνυμφών των κουνουπιών και διενέργεια από εδάφους παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας, ακμαιοκτονίας και υπολειμματικής ακμαιοκτονίας» του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012,
2. στην ατομική επιχείρηση του κ. Χασκόπουλου Ευθύμιου με το διακριτικό τίτλο «ΑΕΡΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ»,που εδρεύει στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» στη Θεσ/νίκη, για το Τμήμα Β: «Διενέργεια αεροψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών με την μέθοδο της προνυμφοκτονίας και περιορισμένης ακμαιοκτονίας» του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012, Μειοψήφησαν τα μέλη Κων/νος Μιχελής και Σταύρος Καβαρατζής οι οποίοι ψήφισαν Λευκό διότι θεωρούν ότι το έργο έχει είδη καθυστερήσει και το μέλος Χρήστος Τρέλλης ο οποίος ψήφισε Λευκό διότι διαφωνεί με την όλη διαδικασία και προτείνει να γίνει η καταπολέμηση κουνουπιών με άλλο τρόπο και όχι μέσω ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 292/2012.

Διαβάστηκε 474 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:09
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba