Οικονομική Επιτροπή

2012 Απόφαση 292

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 292/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού υπ’ αρ. 4 της Επιτροπής Αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/ων του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012.

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 5 υπέρ και 3 λευκά)


Εγκρίνει το συνημμένο Πρακτικό 4 της επιτροπής αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/χων του έργου με τίτλο: «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» για το έτος 2012 και κατακυρώνει τον διαγωνισμό , ως εξής:
1. στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσ/νίκη (Ν.Ρύσιο 57001 Θέρμη), για το Τμήμα Α: Παρακολούθηση από εδάφους των προνυμφών των κουνουπιών και διενέργεια από εδάφους παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας, ακμαιοκτονίας και υπολειμματικής ακμαιοκτονίας» του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012,
2. στην ατομική επιχείρηση του κ. Χασκόπουλου Ευθύμιου με το διακριτικό τίτλο «ΑΕΡΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ»,που εδρεύει στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» στη Θεσ/νίκη, για το Τμήμα Β: «Διενέργεια αεροψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών με την μέθοδο της προνυμφοκτονίας και περιορισμένης ακμαιοκτονίας» του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012, Μειοψήφησαν τα μέλη Κων/νος Μιχελής και Σταύρος Καβαρατζής οι οποίοι ψήφισαν Λευκό διότι θεωρούν ότι το έργο έχει είδη καθυστερήσει και το μέλος Χρήστος Τρέλλης ο οποίος ψήφισε Λευκό διότι διαφωνεί με την όλη διαδικασία και προτείνει να γίνει η καταπολέμηση κουνουπιών με άλλο τρόπο και όχι μέσω ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 292/2012.

Διαβάστηκε 376 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 291 2012 Απόφαση 293 »

Αναζήτηση Οικονομική Επιτροπή

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή