Οικονομική Επιτροπή

2012 Απόφαση 235

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 235/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου, για τον <<καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας».

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 4 υπέρ και 2 λευκά)


Εγκρίνει το συνημμένο Πρακτικό της Επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου, για τον <<καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟΚαβάλας» και την ανάδειξη της εταιρείας CLEANING SERVICES ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ως μειοδότη του διαγωνισμού με το ποσό των 14.361,83 ευρώ μηνιαίως, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών του εν εξελίξει σχετικού διαγωνισμού.
Μειοψήφησαν ο Πρόεδρος Παύλος Δαμιανίδης και το μέλος Χρήστος Τρέλλης οι οποίοι ψήφισαν Λευκό. Ο Πρόεδρος δήλωσε ότι ψηφίζει λευκό διότι δεν συμφωνεί με τη διαδικασία, ενώ το μέλος Χρήστος Τρέλλης δήλωσε ότι ψηφίζει λευκό διότι δεν είναι σύμφωνος να δίνονται τέτοιου είδους υπηρεσίες σε ιδιωτικές εταιρείες σε περίοδο κρίσης, ενώ θα μπορούσε να προσληφθεί προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 235/2012.

Διαβάστηκε 432 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 11:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 234 2012 Απόφαση 236 »

Αναζήτηση Οικονομική Επιτροπή

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή