2012 Απόφαση 198

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 198/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση νέας ημερομηνίας δημοπράτησης και τη συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του υποέργου «Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού των Εσωτερικών Χώρων του Πνευματικού Κέντρου Μητρόπολης Δράμας».

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο ΦΩ Ν Α


1. Εγκρίνει τη δημοπρασία του έργου «Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού των Εσωτερικών Χώρων του Πνευματικού Κέντρου Μητρόπολης Δράμας», το αργότερο δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης στην αρμόδια υπηρεσία, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
2. Συγκροτεί Επιτροπή Διαγωνισμού του ιδίου Υποέργου από τους ίδιους υπαλλήλους, σύμφωνα με το από 9-1-12 συνημμένο Πρακτικό κλήρωσης, αποτελούμενη από τους:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1. Θασίτη Ηρακλή, Π.Ε. Μηχανικών Η/Μ,
2. Παντελίδου Κυριακή, Τ.Ε. Μηχανικών και
3. Μπακάλη Κων/νο, Τ.Ε. Εργοδηγών.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1. Εφραιμίδη Αναστάσιο, Π.Ε. Μηχανικών/ Πολιτικών,
2. Λιόκαλου Ειρήνη, Τ.Ε. Μηχανικών και
3. Σαχπαζίδη Χαράλαμπο, Τ.Ε. Εργοδηγών.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 198/2012.

Διαβάστηκε 358 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 10:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 197 2012 Απόφαση 199 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή