2012 Απόφαση 191

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Αριθ. Απόφασης 191/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή μελών επιτροπών για το έργο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Α.Μ.Θ. «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(με ψήφους 5 υπέρ και 2 λευκά)


Εγκρίνει την συγκρότηση:
1. της Επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για το έργο «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ. αποτελούμενης από τους:
i. Παγωνίδη Δημήτριο του Κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Έβρου τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Αποστολίδη Νικόλαο του Κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ξάνθης
ii. Γκαντή Γεώργιο του Κλάδου ΠΕ Γεωπόνων υπάλληλος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Ροδόπης τακτικό μέλος με αναπληρωτή την Μπατζάκη Σουλτάνα του Κλάδου ΠΕ Γεωπόνων υπάλληλος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.ΑΜ.Θ.
iii. Αρμεντζίδη Χάρη του Κλάδου ΤΕ Οικονομικού υπάλληλος Δ/νσης Οικονομικού Π.ΑΜ.Θ. τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Γεμενετζή Σοφοκλή του Κλάδου ΠΕ Οικονομικού υπάλληλος Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Έβρου
2. της Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για το έργο «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ. αποτελούμενη από τους :
i. Μούργου Δέσποινα του Κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας υπάλληλος Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Σισμάνη Χρήστο του Κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου
ii. Κολάτσο Νικόλαο του Κλάδου ΠΕ Γεωπόνων υπάλληλος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Ροδόπης τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Χατζοπούλου Αικατερίνη του Κλάδου ΠΕ Γεωπόνων υπάλληλος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.ΑΜ.Θ.
iii. Δολαπτσόγλου Φωτεινή του Κλάδου ΠΕ Οικονομικού υπάλληλος Δ/νσης Οικονομικού Π.ΑΜ.Θ. τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κανίδου Ελένη του Κλάδου ΤΕ Οικονομικού υπάλληλος Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού Π.ΕΝ.΄Εβρου.
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Τρέλλης και Κωνσταντίνος Μιχελής μειοψήφησαν ψηφίζοντας λευκό για λόγους αρχής, διότι είχαν ψηφίσει αρνητικά στον διαγωνισμό.

 

Διαβάστηκε 446 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 09:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 190 2012 Απόφαση 192 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή