2012 Απόφαση 147

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 8 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 147/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικών Ι, ΙΙ, ΙΙΙ του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης καθώς και την έγκριση Πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Μελέτη Γέφυρας στον Ποταμό Λίσσο στην Επαρχιακή οδό Ιμέρου-Γλυφάδας»
Στην Κομοτηνή σήμερα στις 15 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1845 /12-3-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος, 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος,6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 7) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 8) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 9) Χρήστος Τρέλλης μέλος. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Φωτεινή Νταντή.

 ΑΠΟΦΑΣΗ 147: Εισηγούμενη το έκτο θέμα ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Τεχνικών έργων της ΠΕ Ροδόπης με το υπ’ αριθμ. 458 /5 -3 -2012 με έγγραφό της, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: Σας αποστέλλουμε τα
1. από 19-7-2010 Πρακτικά Ι Επιτροπής Διαγωνισμού για την επιλογή μελετητή για το έργο «Μελέτη Γέφυρας στον Ποταμό Λίσσο στην Επαρχιακή οδό Ιμέρου-Γλυφάδας», σύμφωνα με το οποίο η επιτροπή παρέλαβε δικαιολογητικά συμμετοχής από οκτώ διαγωνιζόμενους εμπρόθεσμα και κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής έγιναν όλες δεκτές.
2. από 10-8-2010 Πρακτικά ΙΙ αξιολόγησης και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών διαγωνιζομένων για την ανάθεση της μελέτης «Μελέτη Γέφυρας στον Ποταμό Λίσσο στην Επαρχιακή οδό Ιμέρου- Γλυφάδας».
3. από 19-1-2011 Πρακτικό ΙΙΙ για την επιλογή μελετητή για το έργο «Μελέτη Γέφυρας στον Ποταμό Λίσσο στην Επαρχιακή οδό Ιμέρου-Γλυφάδας», σύμφωνα με το οποίο η πλέον συμφέρουσα προσφορά είναι της διαγωνιζόμενης σύμπραξης 7: Δημήτριος Καρασταύρου,Ν.Μωυσιάδης και συνεργάτες Α.Τ.Ε.Μ., Σωτήριος Μουζαλιώτης, Σπύρος Αλεξίου, Ιωάννης Κουτσογιάννης, Νικόλαος Τσάτσος.
4. η από 16-3-2011 γνώμη της Επιτροπής Διαγωνισμού η οποία σύμφωνα με το άρθρο 5 της Διακήρυξης και το άρθρο 7 του Ν.3316/2005 εισηγείται την ανάθεση της Σύμβασης στον υποψήφιο που υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα προσφορά και συγκέντρωσε την μεγαλύτερη σταθμισμένη βαθμολογία ο οποίος είναι η σύμπραξη των γραφείων : Δημήτριος Καρασταύρου, Ν.Μωυσιάδης και συνεργάτες Α.Τ.Ε.Μ., Σωτήριος Μουζαλιώτης, Σπύρος Αλεξίου, Ιωάννης Κουτσογιάννης, Νικόλαος Τσάτσος.

 
 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

την έγκριση των ανωτέρω πρακτικών καθώς και για την έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού και την ανάθεση της μελέτης στη σύμπραξη των γραφείων: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΥΡΟΥ, Ν. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΤΕΜ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΛΙΩΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ.
Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει α) τα Πρακτικά Ι, ΙΙ και ΙΙΙ του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης του έργου «Μελέτη Γέφυρας στον Ποταμό Λίσσο στην Επαρχιακή οδό Ιμέρου-Γλυφάδας» β) το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και την ανάθεση της μελέτης στη σύμπραξη των γραφείων: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΥΡΟΥ, Ν. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΤΕΜ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΛΙΩΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 147/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 385 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 10:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 146 2012 Απόφαση 148 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή