2012 Απόφαση 141

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 8 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 141/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης μειοδοτικού διαγωνισμού για την δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του έργου : «Αποπεράτωση Δημαρχείου Δήμου Δοξάτου»
Στην Κομοτηνή σήμερα στις 15 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1845 /12-3-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 4) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, 5) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 6) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 7) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 8) Χρήστος Τρέλλης μέλος. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Φωτεινή Νταντή.

ΑΠΟΦΑΣΗ 141 : Εισηγούμενη το τέταρτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Τεχνικών έργων της ΠΕ Δράμας με το υπ’ αριθμ. 1063 /15 -3 -2012 έγγραφό της, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής:
ΓΕΝΙΚΑ
To έργο του θέματος εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΚΑΠ 2011 (Περιφερειακό σκέλος) Απόφαση 234 – Πρακτικό 17 της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. Για την υλοποίηση του έργου από την Περιφέρεια ΑΜΘ έχει συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. / Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και του Δήμου Δοξάτου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα «210.000,00» € και περιλαμβάνει το έργο : «Αποπεράτωση Δημαρχείου Δήμου Δοξάτου», προϋπολογισμού «210.000,00» € με Φ.Π.Α. που αφορά περιληπτικά τις παρακάτω εργασίες:
1. Κατασκευή γυψοσανίδων και ψευδοροφών
2. Χρωματισμοί επιφανειών με πλαστικά χρώματα καθώς και υδροχρωματισμοί.
3. Επικάλυψη δώματος με γαλβανισμένη λαμαρίνα
4. Διαμόρφωση χώρων με ερμάρια κουζίνας και συρτάρια, πάγκους και επενδύσεις τοίχων με κεραμικά πλακίδια
5. Επικαλύψεις αρμών διαστολής με αρμοκάλυπτρα
6. Προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων
7. Προμήθεια και εγκατάσταση πυροσβεστικού συγκροτήματος
Η μελέτη εγκρίθηκε με αριθμό πρωτοκόλλου 20849/9-11-2011 από τον προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Δοξάτου κ. Αθ. Λατσίνογλου και υπεβλήθη στην Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Δράμας με αριθ. Πρωτ. 792/2-3-2012 για την δημοπράτησή του.

 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την έγκριση Τευχών Δημοπράτησης διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για την δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Δημαρχείου Δήμου Δοξάτου» και παρακαλούμε για την έγκριση της Διακήρυξης και περίληψης του έργου του θέματος. Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έγκριση Τευχών Δημοπράτησης διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού για την δημοπράτηση των εργασιών κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Δημαρχείου Δήμου Δοξάτου» καθώς και την έγκριση της Διακήρυξης και περίληψης του έργου.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 141/2012.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 09:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 140 2012 Απόφαση 142 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή