2012 Απόφαση 139

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 8 /2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 139/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση του από 13-03-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 3 σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών μειοδότη του Διαγωνισμού Καθαριότητας κατά την 05/2011 Διακήρυξη.
Στην Κομοτηνή σήμερα στις 15 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1845 /12-3-2012 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 4) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, 5) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 6) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 7) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 8) Χρήστος Τρέλλης μέλος. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Φωτεινή Νταντή.

ΑΠΟΦΑΣΗ 139:Εισηγούμενη το Δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού της ΠΕ Ξάνθης έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: το από 13/3/2012 συνημμένο πρακτικό 3 για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την ανάθεση του καθαρισμού των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Ξάνθης. Στο πιο πάνω Πρακτικό αναφέρεται ότι παρελήφθησαν τα δικαιολογητικά του μειοδότη σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν.2690/99, η Επιτροπή προχώρησε στο άνοιγμα, την καταγραφή και τον έλεγχο των δικαιολογητικών του μειοδότη, ήτοι της εταιρείας ΥΑΔΕΣ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ, Σύμφωνα με τα ανωτέρω η Επιτροπή Διαγωνισμού γνωμοδότησε ομόφωνα την έγκριση των δικαιολογητικών κατακύρωσης της εταιρείας ΥΑΔΕΣ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ επειδή καλύπτουν τις προϋποθέσεις κατακύρωσης της 05/2011 Διακήρυξης και τη σύναψη της σχετικής σύμβασης.
Κατόπιν των παραπάνω η Υπηρεσία, 

 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την έγκριση των δικαιολογητικών κατακύρωσης της εταιρείας ΥΑΔΕΣ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ επειδή καλύπτουν τις προϋποθέσεις κατακύρωσης της 05/2011 Διακήρυξης και τη σύναψη της σχετικής σύμβασης.
Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
(με ψήφους 7 υπέρ και 1 λευκό)

Εγκρίνει τα δικαιολογητικά κατακύρωσης της εταιρείας ΥΑΔΕΣ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ επειδή καλύπτουν τις προϋποθέσεις κατακύρωσης της 05/2011 Διακήρυξης και τη σύναψη της σχετικής σύμβασης. Το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Τρέλλης μειοψήφησε ψηφίζοντας λευκό για τους λόγους που αναφέρθηκαν και καταχωρήθηκαν στα μαγνητοφωνημένα Πρακτικά. Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 139/2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΝΤΗ

Διαβάστηκε 359 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 09:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Απόφαση 138 2012 Απόφαση 140 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή