2011 Απόφαση 608

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 

Του Πρακτικού αριθ. 41/2011 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 608 /2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Διακήρυξης 01/2012 για Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από 01-01-2012 έως 31-12-2012 και με προϋπολογισμό 187.200,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. καθώς και έγκριση συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού και ενστάσεων του παραπάνω διαγωνισμού.
Στην Κομοτηνή σήμερα στις 12 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 5335/6-12-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος, 3) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος, 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος, 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, 6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος, 7) Σταύρος Καβαρατζής μέλος, 8) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος , 9) Χρήστος Τρέλλης μέλος. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Σμαρώ Δαδινίδου.

ΑΠΟΦΑΣΗ 608 : Εισηγούμενη το δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Διοικητικού - Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας, με το υπ’ αριθμ. 03/5078/2-12-2011 έγγραφό της, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής, τα εξής: Σύμφωνα με το άρθρο 176 παρ.3 του Ν.3852 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» η Οικονομική Επιτροπή είναι αρμόδια για: «Την κατάρτιση των όρων, τη σύνταξη των διακηρύξεων, τη διεξαγωγή και κατακύρωση κάθε μορφής δημοπρασιών και διαγωνισμών, καθώς και τη συγκρότηση των ειδικών επιτροπών διεξαγωγής και αξιολόγησης από μέλη της ή ειδικούς επιστήμονες, υπαλλήλους της περιφέρειας ή δημόσιους υπαλλήλους». Σύμφωνα με τα παραπάνω, σας αποστέλλουμε το σχέδιο της Διακήρυξης 01/2012 για Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από 01-01-2012 έως 31-12-2012 και με προϋπολογισμό 187.200,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. Για την συγκρότηση των επιτροπών διεξήχθη και κλήρωση σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508 απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Κατόπιν των παραπάνω, η υπηρεσία: 

 ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την έγκριση της συνημμένης διακήρυξης 01/2012 για Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ.Γ.Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας» καθώς και έγκριση συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού και ενστάσεων του παραπάνω διαγωνισμού, σύμφωνα και με το από 18-11-2011 συνημμένο πρακτικό κλήρωσης.
Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α
(Με ψήφους 8 υπέρ και 1 λευκό)

Εγκρίνει την συνημμένη Διακήρυξη 01/2012 για Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ.Γ.Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟ Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από 01-01-2012 έως 31-12-2012 και με προϋπολογισμό 187.200,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και συγκροτεί τις παρακάτω επιτροπές, σύμφωνα και με το από 18-11-2011 πρακτικό κλήρωσης, ως εξής:
Α) επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων, αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας:
1. Κλειτσιώτη Ιωάννη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως πρόεδρο, αναπληρούμενο από την Καραβασίλη Βαρβάρα του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού.
2. Λαζαρίδη Ελευθέριο του κλάδου ΤΕ Τεχνολογίας Γεωπονίας-Αλιείας-Τροφίμων που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης ως μέλος, αναπληρούμενο από τον Καβούνη Κοσμά του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού
3. Παπαδοπούλου Ανθή του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως μέλος, αναπληρούμενη από την Ηλιάδου Χρυσούλα του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί ο Ασημής Αθανάσιος που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού, αναπληρούμενος από την Φουτσιτζίδου Μαρία που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού. Έργο της Επιτροπής είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του παραπάνω διαγωνισμού, η σύνταξη πρακτικού και η εισήγηση της αξιολόγησης στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Β) επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 118/2007 και προσφυγών Ν. 3886/2010, αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας: 1. Κοσμίδου Αντιγόνη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως πρόεδρο, αναπληρούμενη από την Ναλπαντίδου Θεοδοσία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας. 2. Λαζαρίδου Μαρία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τεκτονίδου Αθανασία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης. 3. Κοχλιαρίδου Φιλιππία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τζίμα Αναστασία του κλάδου ΤΕ Διοικητικού- Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης. Αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι η εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων σύμφωνα με το άρθρο 15 του Π.Δ.118/07 και των προσφυγών του Ν. 3886/2010. Μειοψήφησε το μέλος Χρήστος Τρέλλης, ο οποίος ψήφισε Λευκό , αναφέροντας ότι: «Ψηφίζω λευκό για λόγους αρχής, είναι πάγια θέση μου ότι για την καθαριότητα πρέπει να προσληφθεί προσωπικό και όχι να δίνεται σε εταιρείες».
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 608/2011.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                 ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΣΙΑΚΗΡ ΑΪΧΑΝ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΣΜΑΡΩ ΔΑΔΙΝΙΔΟΥ

Διαβάστηκε 588 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 12:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Απόφαση 607 2011 Απόφαση 609 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή