2011 Απόφαση 354

Κατεβάστε το αρχείο (pdf) 

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
Του Πρακτικού αριθ. 28/2011 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 354 /2011


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού 1/2011 της Επιτροπής αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου: Πρόχειρος διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου «για τη φύλαξη των χώρων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Καβάλας με χρονική διάρκεια του έργου από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2011 και με προϋπολογισμό 18.000,00 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Στην Κομοτηνή σήμερα στις 25 Αυγούστου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 3350/19-8-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου, 3) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου, μέλος, 6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος, 7) Γεώργιος-Παύλος Ζησίμου (αναπληρωματικό)
μέλος, 8) Κωνσταντίνος Μιχελής. Απόντες ήταν: οι κ. κ. Χρήστος Τρέλλης, μέλος και Σταύρος Καβαρατζής, μέλος, οι οποίοι απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Ευαγγελία Τζιαμπάζη. ΑΠΟΦΑΣΗ 354: Εισηγούμενη το έκτο θέμα ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Καβάλας-Τμήμα Προμηθειών , με το υπ’ αριθμ. 2621/01-08-2011 έγγραφό της, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής το από 28-7-2011 συνημμένο Πρακτικό 1/2011 της Επιτροπής αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου του θέματος. Σύμφωνα με το Πρακτικό 1/2011 η επιτροπή άρχισε την παραλαβή των φακέλων με τις προσφορές από τους παρακάτω δυο (2) ενδιαφερόμενους που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό: 1. 3S SECURITY ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ 2. SECURITY CHAMPION XΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ Πριν παρέλθει η ώρα λήξεως της προθεσμίας παραλαβής, εστάλη υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντος 3S SECURITY ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ δηλώνοντας ότι επιθυμεί να μην λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό έργου για την φύλαξη των χώρων Διοικητηρίου Π.Ε. Καβάλας. Στη συνεχεία, η Επιτροπή προέβη στην αποσφράγιση του φακέλου προσφοράς του ενός συμμετέχοντος του διαγωνισμού για την φύλαξη του Διοικητηρίου Π. Ε. Καβάλας, όπως αναφέρεται στην διακήρυξη της Π.Ε. Καβάλας με αριθμό διακήρυξης 03/2011. Μέσα στον κυρίως φάκελο βρέθηκαν τα ζητούμενα από την διακήρυξη δικαιολογητικά και οι φάκελοι της τεχνικής και οικονομικής προσφοράς μονογράφτηκαν από την Επιτροπή. Στη συνέχεια η Επιτροπή εξέτασε τα δικαιολογητικά των παραπάνω φακέλων και διαπίστωσε ότι είναι πλήρη και έγκυρα σύμφωνα με την διακήρυξη 03/2011. Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η οικονομική προσφορά της SECURITY CHAMPION XΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ που προσέφερε τιμή 3.600,00 € μηνιαίως, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. είναι συμφέρουσα για το δημόσιο. Ύστερα από τα παραπάνω η επιτροπή εισηγείται:

ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ


1. Την οριστική κατακύρωση του έργου: «Φύλαξη των χώρων του Διοικητηρίου της Π. Ε. Καβάλας» στην SECURITY CHAMPION ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ με τιμή 3.600,00 € μηνιαίως, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31-12-2011. 2. Την απόρριψη της σφραγισμένης προσφοράς της 3S SECURITY ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ και την επιστροφή της στον δικαιούχο. Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 : ΑΔΑ: 4Α8Ψ7ΛΒ-95Δ 

Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι Κ Α Τ Α Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η ΦΙ Α

(Με ψήφους 5 υπέρ και 3 λευκά)


1. Εγκρίνει το συνημμένο Πρακτικό 1/2011 και την ανάδειξη της εταιρείας SECURITY CHAMPION ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ ως αναδόχου του έργου: «Φύλαξη των χώρων του Διοικητηρίου της Π. Ε. Καβάλας» με το ποσό των 3.600,00 € μηνιαίως, (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31-12-2011. 2. Την απόρριψη της σφραγισμένης προσφοράς της 3S SECURITY ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ και την επιστροφή της στον δικαιούχο. Μειοψήφησαν ο Πρόεδρος της Ο.Ε Παύλος Δαμιανίδης και τα μέλη Ανδρονίκη Κεφαλίδου και Αϊχάν Σιακήρ, οι οποίοι ψήφισαν λευκό. Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 354/2011.

                                         

                                                                           ΤΑ ΜΕΛΗ
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                                    ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                           ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                                           ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ

        ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                    ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ

                                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΖΗΣΙΜΟΥ

                                                                           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

                                                       ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.
                                                      ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗ 

 

 

 

   

 

Διαβάστηκε 599 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 10:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Απόφαση 353 2011 Απόφαση 355 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή