2011 Απόφαση 313

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)


Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 26/2011 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 313 /2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. του Φεστιβάλ Φιλίππων Καβάλας και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Στην Κομοτηνή σήμερα στις 11 Αυγούστου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 3099/5-8-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010. Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής , 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου, 3) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου, μέλος, 6) Αϊχάν Σιακήρ μέλος, 7) Κωνσταντίνος Μιχελής και 8)Αθανάσιος Μακρής (αναπληρωματικό) μέλος, Απόντες ήταν:1) ο κ. Σταύρος Καβαρατζής μέλος και 2) ο κ. Χρήστος Τρέλλης μέλος, οι οποίοι απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Ευαγγελία Τζιαμπάζη.

ΑΠΟΦΑΣΗ 313: Εισηγούμενη το τρίτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Καβάλας, με το αριθ. 07/4108/9-8-2011 έγγραφό της έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: Το Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου αποτελεί το σημαντικότερο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ στη Βόρεια Ελλάδα. Έχουν παρέλθει 54 χρόνια από την πρώτη παράσταση αρχαίου δράματος και συνεχίζει να είναι ο τόπος συνάντησης καλλιτεχνών και κοινού, τόπος λατρείας του θεάτρου και των τεχνών. Στα πλαίσια του 54ου Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου πρόκειται να πραγματοποιηθούν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα επισυνάπτουμε και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που προτίθεται να ενισχύσει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος βάσει του πρακτικού της Επιτροπής Τουρισμού – Πολιτισμού. Οι Πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομία των περιοχών στις οποίες πραγματοποιούνται και παράλληλα συντελούν στην καταγραφή και ανάδειξη της. Συμβάλλοντας στην τόνωση της πολιτιστικής – τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η υπηρεσία:

ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την κάλυψη μέρους των δαπανών του προϋπολογισμού ύψους 10.000 €, σε βάρος του φορέα 3351 και ΚΑΕ 0844, από τις τελευταίες δράσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου. Το ποσό αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης αναλυτικά ως εξής : Κατασκευή Banners 5.500€ Ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων 4.500 € Την κάλυψη μέρους των δαπανών των παρακάτω εκδηλώσεων όπως καταγράφονται αναλυτικά: Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» : 700 € Το ποσό αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης αναλυτικά ως εξής :
Κάλυψη ηχητικών 400€ Κάλυψη εντύπων 300 € Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου : 1.800 € Το ποσό αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης αναλυτικά ως εξής : Κάλυψη ηχητικών 1.200€ Κάλυψη εντύπων 600 € Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Παγγαίο» : 1.900 € Το ποσό αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης αναλυτικά ως εξής : Κάλυψη ηχητικών 1.400€ Κάλυψη εντύπων 500 € σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Π.Ε Καβάλας του Ειδικού Φορέα 3351 ΚΑΕ 0844 οικονομικού έτους 2011.

Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
(Με ψήφους 7 υπέρ και 1 λευκό)

Εγκρίνει την συνδιοργάνωση της Π.Α.Μ.Θ. στο Φεστιβάλ Φιλίππων Καβάλας με το ποσό των 10.000 € και των λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων με το ποσό των 4.400€ όπως αναλυτικά αναφέρονται στην εισήγηση σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Π.Ε Καβάλας του Ειδικού Φορέα 3351 ΚΑΕ 0844 οικονομικού έτους 2011. Μειοψήφισε το αναπληρωματικό μέλος κ. Αθανάσιος Μακρής, ο οποίος ψήφισε λευκό.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 313/2011.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
                                                             ΣΙΑΚΗΡ ΑΪΧΑΝ
       ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                                ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)

                                                            

 

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

                                                      
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗ

Διαβάστηκε 419 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 09:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Απόφαση 309 2011 Απόφαση 312 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή