2011 Απόφαση 150

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 15/2011 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 150 /2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών δικτύωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών υλικών για τις ανάγκες της ΠΑΜΘ.

Στην Κομοτηνή σήμερα στις 30 Μαΐου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1659/25-5-2011 έγγραφη πρόσκληση του
Προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010.
Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 2) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος 3) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος 4) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 5) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, 6)Αϊχάν Σιακήρ μέλος 7) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 8) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος και 9) Χρήστος Τρέλλης μέλος.
Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Σμαρώ Δαδινίδου.

ΑΠΟΦΑΣΗ 150 : Εισηγούμενος το τρίτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ο κ. Μιχαήλ Φραγκίσκος υπάλληλος της Δ/νσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΑΜΘ, έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τα εξής: Μετά από την ενοποίηση των πέντε Νομαρχιακών καταστημάτων, όπως ορίζεται από τον 3852/2010 (Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης - πρόγραμμα Καλλικράτης), διαπιστώθηκαν κάποια σοβαρά προβλήματα αναφορικά με το χωροταξικό πλάνο της ΠΕ Ροδόπης και της έδρας Π.Α.Μ.Θ.. Ειδικότερα οι χώροι των γραφείων της ΠΕ δεν επαρκούν για την εγκατάσταση και ορθή λειτουργία
των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ. , συγκεκριμένα στοιβάζονται στα γραφεία περισσότεροι από τρεις (3) υπαλλήλους πράγμα αντιλειτουργικό και κατά συνέπεια αντιπαραγωγικό. Μπορεί να επιλυθεί με άμεσο και σωστό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι τα κτίρια της πρώην ΔΕΒ Φιλίππου 15 τα οποία είναι δομικά έτοιμα.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να προβούμε σε προμήθεια συγκεκριμένων υλικών με την διαδικασία της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία επισυνάπτεται και θα πρέπει να εγκριθεί. Το συνολικό ποσό της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των δεκαέξι χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα δύο (16.832,00) ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και αποτελεί την παροχή μίας ολοκληρωμένης τηλεπικοινωνιακής λύσης η οποία είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία και σωστή παροχή πληροφοριών προς τους πολίτες της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ. Η δαπάνη που προκύπτει θα βαρύνει τον Ε.Φ. 0072 Κ.Α.Ε 1723
Κατόπιν τούτου η υπηρεσία:

ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών δικτύωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών υλικών για τις ανάγκες της ΠΕ Ροδόπης και της ΠΑΜΘ καθώς και τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης :
1. Μιχάλη Φραγκίσκο υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (με αναπληρωτή τον κο Δουλγέρη Κώστα).
2. Ανδρώνη Κώστα υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (με αναπληρωτή τον κ. Στέλιο Μπομπότα).
3. Μαρίνο Κοκκίδη υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Ραγιά ).
Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών δικτύωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών υλικών για τις ανάγκες της ΠΕ Ροδόπης και της ΠΑΜΘ καθώς και τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους του Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης :
1. Μιχάλη Φραγκίσκο υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (με αναπληρωτή τον κο Δουλγέρη Κώστα).
2. Ανδρώνη Κώστα υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (με αναπληρωτή τον κ. Στέλιο Μπομπότα).
3. Μαρίνο Κοκκίδη υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Ραγιά ).
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 150 /2011

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                              ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

                                                       

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 510 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 13:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Απόφαση 149 2011 Απόφαση 151 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή