2011 Απόφαση 146

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Του Πρακτικού αριθ. 14/2011 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Αριθ. Απόφασης 146 /2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης 01/2011 για Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου «για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ.9509/31-3-2011 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» καθώς και έγκριση συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και ενστάσεων του παραπάνω διαγωνισμού.

Στην Κομοτηνή σήμερα στις 23 Μαΐου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ύστερα από την Δ.Δ.ΟΙΚ. 1582/19-5-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου αυτής, που επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010.
Παρόντες ήταν : ο κ. 1) Παύλος Δαμιανίδης Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 2) Δημήτριος Χαϊτίδης Αντιπρόεδρος 3) Γεώργιος Χριστοδουλίδης μέλος 4) Αϊχάν Σιακήρ μέλος 5) Σταύρος Καβαρατζής μέλος 6) Κωνσταντίνος Μιχελής μέλος και 7) Χρήστος Τρέλλης μέλος.
Απόντες ήταν: οι κ. 1) Ανδρονίκη Κεφαλίδου μέλος και 2) Μαρία Γκουγκουσκίδου μέλος, οι οποίες απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα.
Καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Σμαρώ Δαδινίδου.

ΑΠΟΦΑΣΗ 146: Εισηγούμενη το ένατο θέμα ημερήσιας διάταξης η κ. Αλεξάνδρα Καραγεώργου υπάλληλος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Καβάλας, έθεσε υπόψη των μελών τα εξής: Σύμφωνα με το άρθρο 176 παρ.3 του Ν.3852 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» η Οικονομική Επιτροπή είναι αρμόδια για: «Την κατάρτιση των όρων, τη σύνταξη των διακηρύξεων, τη διεξαγωγή και κατακύρωση κάθε μορφής δημοπρασιών και διαγωνισμών, καθώς και τη συγκρότηση των ειδικών επιτροπών διεξαγωγής και αξιολόγησης από μέλη της ή ειδικούς επιστήμονες, υπαλλήλους της περιφέρειας ή δημόσιους υπαλλήλους». Σύμφωνα με τα παραπάνω, σας αποστέλλουμε το σχέδιο της Διακήρυξης 01/2011 για Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήρια κατακύρωσης του διαγωνισμού για κάθε περίπτωση όπως αυτά αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες της Απόφασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι: 1) η χαμηλότερη προσφορά για όλη την ποσότητα και η οποία δεν ξεπερνά την προϋπολογιζόμενη δαπάνη και 2) η τιμή κατακύρωσης ανά λίτρο να μην ξεπερνά την ανώτερη τιμή ανά λίτρο για το κάθε σκεύασμα εντομοκτόνου όπως ορίζεται στην Απόφαση, για την ανάδειξη αναδόχου «για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 95091/31-3-2011 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» με προϋπολογισμό 25.894 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (η δαπάνη για τις εν λόγω προμήθειες θα καλυφθούν από τις πιστώσεις του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2011 που είναι εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) καθώς και τα ονόματα των παρακάτω υπαλλήλων για τον ορισμό των επιτροπών διαγωνισμού και ενστάσεων για τον εν λόγω διαγωνισμό και παρακαλούμε για την έγκριση τους.
Α) Προτείνουμε Επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας:
1. Μανιταρά Θεόδωρο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στο γραφείο της Αγροτ. Οικον. & Κτηνιατρικής Θάσου της Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Παπαδόπουλο Σωτήριο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας.
2. Καραγεώργου Αλεξάνδρα του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Συγγιρίδη Ιορδάνη του κλάδου ΔΕ Γεωργοτενικών της ίδιας υπηρεσίας.
3. Σαμαρά Αθανάσιο του κλάδου ΔΕ Γεωργοτεχνικών που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Παπαβασιλείου Λάμπρο του κλάδου ΔΕ Γεωργοτεχνικών που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Ηλιάδου Χρυσούλα που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας, με αναπληρώτρια την Ευαγγελίδου Σοφία που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία. Έργο της Επιτροπής είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του παραπάνω διαγωνισμού, η σύνταξη πρακτικού και η εισήγηση της αξιολόγησης στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
ΑΔΑ: 4Α3Ψ7ΛΒ-ΜΩ
Β) Α) Προτείνουμε Επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 118/2007 και προσφυγών του άρθρου 3 παρ.2 του Ν. 2522/1997 αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας::
1. Κοσμίδου Αντιγόνη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως πρόεδρο, αναπληρούμενη από την Ναλπαντίδου Θεοδοσία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.
2. Λαζαρίδου Μαρία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τεκτονίδου Αθανασία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης.
3. Κοχλιαρίδου Φιλιππία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τζίμα Αναστασία του κλάδου ΤΕ Διοικητικού- Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης. Αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι η εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων σύμφωνα με το άρθρο 15 του Π.Δ.118/07 και των προσφυγών του άρθρου 3 του Ν.2522/97.
Κατόπιν των παραπάνω η υπηρεσία:

                                                                          ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ

Την έγκριση διακήρυξης 01/2011 για Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου «για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ.9509/31-3-2011 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» καθώς και έγκριση συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και ενστάσεων του παραπάνω διαγωνισμού.
Η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010 :

                                                              ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει την διακήρυξη 01/2011 για Πρόχειρο διαγωνισμό προϋπολογισμού:25.894€ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου «για την προμήθεια εντομοκτόνων και ελκυστικών ουσιών σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ.9509/31-3-2011 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» και συγκροτεί επιτροπές αξιολόγησης
αποτελεσμάτων διαγωνισμών και ενστάσεων αποτελούμενες από τους:
Α) Επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων: 1. Μανιταρά Θεόδωρο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στο γραφείο της Αγροτ. Οικον. & Κτηνιατρικής Θάσου της Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως πρόεδρο, με αναπληρωτή
του τον Παπαδόπουλο Σωτήριο του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας.
2. Καραγεώργου Αλεξάνδρα του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Συγγιρίδη Ιορδάνη του κλάδου ΔΕ Γεωργοτενικών της ίδιας υπηρεσίας.
3. Σαμαρά Αθανάσιο του κλάδου ΔΕ Γεωργοτεχνικών που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Παπαβασιλείου Λάμπρο του κλάδου ΔΕ Γεωργοτεχνικών που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Ηλιάδου Χρυσούλα που υπηρετεί στη Δ/νση Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής Καβάλας, με αναπληρώτρια την Ευαγγελίδου Σοφία που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.
Β) Επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 118/2007 και προσφυγών του άρθρου 3 παρ.2 του Ν. 2522/1997 
1. Κοσμίδου Αντιγόνη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως πρόεδρο, αναπληρούμενη από την Ναλπαντίδου Θεοδοσία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.
2. Λαζαρίδου Μαρία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τεκτονίδου Αθανασία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης.
3. Κοχλιαρίδου Φιλιππία του κλάδου ΠΕ Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στη Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ως μέλος, αναπληρούμενη από την Τζίμα Αναστασία του κλάδου ΤΕ Διοικητικού- Οικονομικού που υπηρετεί στη Δ/νση Ανάπτυξης.
Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 146 /2011.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.                               ΤΑ ΜΕΛΗ 
                                                                ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ (ΑΠΟΥΣΑ)
                                                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ
                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
                                                              ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ (ΑΠΟΥΣΑ)
 ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                                   ΑΪΧΑΝ ΣΙΑΚΗΡ
                                                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ
                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
                                                              ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

                                                       

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 528 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 13:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Απόφαση 145 2011 Απόφαση 147 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή