2012 Πρόσκληση 33η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 5809

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 34η συνεδρίαση του έτους 2012.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 20- 09 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.). 

2. Εισήγηση για τον ορισμό Νομικού εκπροσώπου για την παράσταση κει εκπροσώπηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Δ. Ράπτης) (Π.Α.Μ.Θ.).


3. Εισήγηση για τον ορισμό Νομικού Συμβούλου σχετικά με την αρ.3633/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Τσιαμπάζη) (Π.Α.Μ.Θ.).


4. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Παράκαμψη Οικισμού Ελαιοχωρίου» Προϋπολογισμού: 2.850.000,00€ με ΦΠΑ.


5. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδάφιση υπαρχόντων κτιρίων λόγω ακαταλληλότητας και κατασκευή νέων. Επισκευές συντηρήσεις, εξοπλισμός στις κατασκηνώσεις Ποταμιάς Θάσου (κατασκευή νέου χώρου εστίασης και ξενώνων προσωπικού». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (ΠΕ Καβάλας).


6. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή δίδυμου κιβωτοειδούς οχετού (Κ 4-3) και των προσβάσεων στον περιφερειακό δρόμο οικισμού Θυρέας για διάβαση του ρέματος» Προϋπολογισμού: 174.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


7. Εισήγηση για την έγκριση των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Αποπεράτωση νέας πτέρυγας της Μονάδας Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων Κομοτηνής, αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος κτιρίου και εξοπλισμός του συγκροτήματος», προϋπολογισμού 2.950.000,00 €.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


8. Εισήγηση για την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας και της περίληψης αυτής για τον Ελληνικό τύπο, συγκρότησης Επιτροπής διαγωνισμού για την διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου: «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών της ΠΕ Ξάνθης» , εργολαβία: «Κατασκευή τοιχίου συγκράτησης πρανών στην Ε.Ο. ΑΡ.55» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση) (ΠΕ Ξάνθης)

9. Εισήγηση για την έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου: «Βελτίωση ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού Δράμας – Καλαμπακίου (από Φτελιά προς Καλαμπάκι)» Προϋπολογισμού:400.000,00€ με ΦΠΑ.


10. Εισήγηση για την έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου: «Βελτίωση ασφαλτόστρωση οδού Σιδηρόνερου – Σκαλωτής» Προϋπολογισμού:200.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ν. Λαλισσίδης) (ΠΕ Δράμας)


11. Εισήγηση για την έγκριση λύσης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης υπηρεσιών Αποκεντρωμένου Τμήματος Εμπορίου και Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου – Συστέγαση με άλλες υπηρεσίες. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά)(ΠΕ Έβρου).


12. Εισήγηση για την έγκριση συμμετοχής της ΠΑΜΘ στην έκθεση MEAT DAYS 2012 που διοργανώνεται από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Γ. Τσακίρης) (ΠΑΜΘ)


13. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων στην εκδήλωση «Νοστιμιές στο Σπίτι». 

14. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με τοn Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ του 8ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (ΠΕ Καβάλας).


15. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 30 προηγούμενης συνεδρίασης.


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

 

 



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 976 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 10:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 31 2012 Πρόσκληση 32η »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή